BerilinAnnesi61 Prensesannesioldm eğer çok terliyorsa da olabilir canim bebekleri biz anneler olarak lahana gibi giydiriyoruz
taze_anne10 Mesaj yazdığınız yerden bağlantı ekle var ataça benziyo ona tıklayın arasına o linki yapıştırın böylelikle görülür
Prensesannesioldm Yuso oldu ilk defa yapmaya çalıştım saolsain bakin bakalim neye benziyor Ilk oglumda boyleydi korkuyirum onda sut alerjisi vardi 😔
ElZu24 Prensesannesioldm alerjiye benziyo..benim kızımdada böyleydi doktora götürdüm mamasını değiştirdik
Lala9358 Prensesannesioldm maalesefki alerji sut ve sut urunleri coklu besin alerjisi belirtisi bu diyet yapman gerek benim bebegimdede boyle seyler cikmisti zatiden damla kullandik emzirdigim icin ben iciyodum sute geciyodu ama emmiyorsa kilosuna gore 1 damla verebilirsiniz bence bi cocuk alerji doktoruna gorunmelisiniz
asocialmom Prensesannesioldm alerji değil bence bu yenidoğanlarda oluyor genelde 3,4 aylıkken geçiyor
Prensesannesioldm ElZu24 emziriyorum mama cok nadir 3 gund ebir belki sutum olmadiginda veroyorsam veriyorum
Prensesannesioldm Misskokulum insallah oyledir kulaginda da oldugu icin acabaaaa demiyor degilim Gazli da bi bebek ne bilim