Çiş özellikle kaka tutma normal.altina da yapmadı mı acaba? oglum mesela 3 gün oturaginda yapmayı reddetmişti 2.5 yaşında başladığım WC eğitimi kendini yerlere atması sonucu son bulms 3 yaşta tekrar denemistim.ilk 2 gün en az 10 kez altına yaptı asla oturaga yapmadı kakaya iş gelince bezimi bağla dedi 3 gün sadece kakanı yaptığında bağlarım sonra yine bez yok dedim kabul etti öyle alıştı.4.gun artık daha iyiydi arada çiş konusunda fireler olsada çoğunu oturaga yaptı kaka hususunda da oturağı tercih etmeye başladı.simdi 2.5 yaşında kızım var.bugun WC egitimine başladık daha ilinman he 11 kez altına isedi ama en azından oğlum gibi kendini yerlere vurmadı iş kakaya gelince malesef benim kızımda kakasını tutuyor bugün 5 kez kakam geldi dedi ama hiçbirinde yapamadı.popom aciyor diyor.hic zorlamadim.baktim bez bağlamayı da teklif etmedi.bende hiç ses etmedim.kendisi oturaga oturmak istediğinde oturttum yeri geldi 5 dk oturdu yeri geldi yarım saat oturdu bende yanında.ellerini tutmami istiyor. Ben bezi bıraktığım an geceli gündüzlü bırakıyorum şuan bezsiz uyudu ilk birkaç gün gece doktorumuz 1 maksimum 2 kez kaldıralim dedi bakalım biri uyuduktan 2 saat sonra olsun diğeri 3 4 saat sonra olsun dedi.belki altına yapacak belki sabaha kadar kuru kalıcak hiçbir fikrim yok.cunku kızım geceleri asla kuru kalkmayan bir çocuk ve en çok çiş yaptığı zaman gece.boyle böyle alisacaklar. Başlamak bitirmenin yarısıdır hepimizin gazamiz mübarek ola ☺️