Deletedmom_100 Selam kızlar, Çamaşırları mis gibi kokanlar hangi sıvı deterjanı yada yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz? Ben yumoş yumuşatıcı (mavi) ve sıvı deterjanını kullanıyorum ama hala tam istediğim gibi değil 🥹
Lahmacunayran Deletedmom_100 bingo soft lovely kullanıyorum kırmızılı ama benimde tam istediğim gibi kokmuyor ve kalıcı li olmuyor
Momyyy1 Deletedmom_100 bende yumos mavi ve perwol sıvı deterjan kullanıyorum memnunum miss gibi kokuyor 💃💃birde geçen gün yumos vanilya aldım o da çok güzel kokuyor kuzum 🙋💙
azraklkn Deletedmom_100 bende bu deterjan konusunu bi türlü netlestiremedim ama bi defa sadece tozla yıkadım bittikten sonra icine çamaşırların üzerine yumusatici aktarip durulamaya aldım miss gibi koktu😅
hayalperest__ Farya_momm üstünde bebek olan degıl mi bende çok sevıyorum hatta sarılan soruyor markasını 😅
Deletedmom_100 RabiAa4735 abc kırmızı olan aşk gibi birşey diyordu o mu? Ben kullandım memnun kalmadım ya
Momyyy1 Deletedmom_100 ben pembe kullanıyorum uzun zamandır hiç değiştirmedim o da yumuşatıcı gibi çok güzel kokuyor 💙💜perwolden önce yumos sıvı deterjan kullanıyorum pembe onu da önerebilirim 🌺🤍
Deletedmom_100 lceLady Barbieee Bingo bu kadar iyi mi ya? Ben bir kere pembe yumuşatıcısını aldım sadece az çamaşırda örnek çarşaflarımda güzel koktu
Barbieee Deletedmom_100 Bingo soft deterjanların arasında en güzeli bence kokusu da çok güzel yumuşatıcıyla beraber kullanınca tam istediğim gibi koku oluyor ayrıca lekeleri de çok iyi çıkarıyor
Barbieee Deletedmom_100 evet çok iyi ben memnunum hatta geçen markette bingo kalmamıştı başka bir marka şef mi neydi ismi eşim almış kullandım hiç memnun kalmadım bimgo lekeleri çıkarıyor en azından omodan sonra bingo gelir bence
Busraata33 Deletedmom_100 Makineni bir temizletsen temizlesen lastiklerini belki verim alırsın haftada bir limon tuzu döküp içini iyice körükleyip yıkatıyorum yumuşatıcılardan o şeklde verim alıyorum.Yumoşun tüm serisini kullanıyorum özellikle pembe ve aloevera olanı
Cady Deletedmom_100 alo karcicegi beyazlar renkliler kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak yumoş amber . Bu ikisi üstüne tanımam. Deterjan da en iyi Omo ve Alo bana göre. Birçok yumuşatıcı denedim ama en güzeli yumoş🌸
bloggeranne Deletedmom_100 deterjan olarak rinso limon karbonat yumuşatıcı da bingo soft kırmızı olan çok güzel kokuyor
Sema065 @Momyyy1 Makineye çamaşır attıktan sonra programa bakıyorum 3 duralama diyorsa 1 tanesini düşürüyorum sadece toz ile yıkatıyorum yıkama bitikten sonra da yumoş ile durulama yaptırıyorum 😂😂😂 görümcem annem falan seninkiler niye böyle kokuyor birşey mı yapıyorsun diyorlar bi anneme söyledim böyle yap diye o da yapmaya başladı onunkiler de benimle aynı oldu bir de çamaşır tıka basa dolu olmayacak 😂 efsane kokuyor gitmiyor kokusu😂
Momyyy1 Sema065 makine sikmaya geçmeden önce yumos mu koyuyorsun öyle mi sıkıyor anlamadim ki ☹️☹️☹️☹️☹️