T-Tuna Ayse_alya ben natural yenidoğan kullanıyorum. Mama için değil sağdığım sütü vermek için aldım. 15 günlükten beri veriyorum. Kızım bugün 50 günlük , hiç bir sıkıntı karmaşa yaşamadım.
Ayse_alya T-Tuna kızım ilk zamanlar sadece 2 saat uyuyordu çok zor zamanlar geçirdim 1 haftadır rahat o yüzden sanırım sütüm azaldı
1453H_H_H Merhaba! Bende 10 gundur hem meme hem mama kullanıyorum phılıps avent aldım bızımkıde 3 aylık cok sukur bı sıkıntı olmadı ama once meme daha sonra mama verıyorum ınsallah bu sekılde devam eder memeyı bırakmaz
T-Tuna Ayse_alya ben de aynı korkuyu yaşadım. Prolac çok iyi geldi. 8 saatte bir 15 damla. Sezaryenden bir gün önce başlamıştım. Hemen sütüm geldi sayesinde. Tavsiye ederim
KerimalpinAnnesi Bende bebeğime avent almıştım doğumundan itibaren avent kullandık ta ki 4.ayına kadar daha sonra meme reddi oldu suanda Lansinoh kullanıyoruz memeyi de almaya basladı zaten Lansinohun emzik ucu anne gösgsne yakın bence lansinoh alın..
Ayse_alya T-Tuna deneyeyim onu da galactago aldım ama sanki bi faydası yok gibi 3 gündür kullanıyorum da
T-Tuna Ayse_alya prolac hızlı etki etti bana . Sizinkini de kullandım ama kişiden kişiye farkediyordur belki
T-Tuna Ayse_alya still tee de alın hemen . Desteklersiniz. Hem çok lezzetli bi çay hem de süt yapıyor
Tavsan T-Tuna benim denemediğim bi ıkısı kaldı. Humana felan fayda etmedi. Siz ikisinide denemişsiniz hangısı daha etkılı bırde onu alayım. Birde bebek için bi sıkıntısı yok demi
Asafeymeninannesi Ayse_alya Bu durum bebekten bebeğe değişiyor ne yazık ki Bizde sıkıntı arz etmedi şükür 🙏