Ayse_alya T-Tuna kızım ilk zamanlar sadece 2 saat uyuyordu çok zor zamanlar geçirdim 1 haftadır rahat o yüzden sanırım sütüm azaldı
T-Tuna Ayse_alya ben de aynı korkuyu yaşadım. Prolac çok iyi geldi. 8 saatte bir 15 damla. Sezaryenden bir gün önce başlamıştım. Hemen sütüm geldi sayesinde. Tavsiye ederim
KerimalpinAnnesi Bende bebeğime avent almıştım doğumundan itibaren avent kullandık ta ki 4.ayına kadar daha sonra meme reddi oldu suanda Lansinoh kullanıyoruz memeyi de almaya basladı zaten Lansinohun emzik ucu anne gösgsne yakın bence lansinoh alın..
Ayse_alya T-Tuna deneyeyim onu da galactago aldım ama sanki bi faydası yok gibi 3 gündür kullanıyorum da
T-Tuna Ayse_alya prolac hızlı etki etti bana . Sizinkini de kullandım ama kişiden kişiye farkediyordur belki
T-Tuna Ayse_alya still tee de alın hemen . Desteklersiniz. Hem çok lezzetli bi çay hem de süt yapıyor
Tavsan T-Tuna benim denemediğim bi ıkısı kaldı. Humana felan fayda etmedi. Siz ikisinide denemişsiniz hangısı daha etkılı bırde onu alayım. Birde bebek için bi sıkıntısı yok demi
Asafeymeninannesi Ayse_alya Bu durum bebekten bebeğe değişiyor ne yazık ki Bizde sıkıntı arz etmedi şükür 🙏
Tavsan ayazasaf bende gündüzleri biberon verıyorum işten gelınce emsin diye ugrasıyorum ama sanırım 4. Ay atagı yuzunden emmıyor ancak uykuda canı ısterse emıyor. Sızın bu duzelme ne zaman basladı
ayazasaf Tavsan 15-20 gündür savaşıyordu canım gece veya uykuluyken kana kana emıyor süt bitene kadar 2 gündür daha ılımlı ben zorlamadım meme istemezse bıraktım sonra yıne teklif ettim sabret duzelır ınsallh ben işteyken mama yıyor aventle
T-Tuna Tavsan yok hayır doktorum en iyisi bu diye verdi. Prolac dışında tam takviye alamıyorum humanadan falan. Akşam saatlerinde azalıyor sütüm o zman still tee ile destek veriyorum. O yüzden prolac 👍
espalp Ayse_alya doğduğu akşamdan beri avent biberon kullanıyorum. Emiyor da. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ben çok memnunum cam seriden üstüne bi de kolik olanını da aldım
Ozlem_89 Kızım 45 günlükken başladık. Philips avent naturel biberon kullanmaya. 4 aylık oldu biberonla süt ve mama içmeyi de çok seviyor beni emmeyi de ☺️