Iremsah Tuba_01 benimde öyleydi 2 ay yatmadı diye dusundum sonra ptt ye gttim yatmıştı verdiler. Bana msj falanda gelmemişti
Derin2108 Nyr195 çok uzun sürmüyor çocuk kimliği anne baba kimlik doğum belgesi bi form veriyorlar doldurup eşin ile imzalıyorsun 15 dk falan sürüyor
Ezgiaygunn Nyr195 sizin ve bebeğinizin kimlik fotogobisi sadece ve orda form dolduruyorsunuz bu kadar
OptimusPrime S_E_KLM bende 30 eylülde doğum yaptım 2 gün sonra başvuru yaptık. E develtte ödeme aşamasında yazıyor acaba yatmışmısır? Pttyi arayıp sorgulatabiliyor muyum?
1bocek1cicekannesi Tuba_01 az önce meraktan 144 ü aradım 3 ay oldu başvuru yapalı dedim bişiler yaptı bugün gidip çekebilirsiniz dedi. İstersen sende ara canım OptimusPrime
S_E_KLM OptimusPrime yatmıştır mutlaka canım telefonla sorgulama yapılmıyo malesef illa ki gidilmesi lazım 🤦🏻♀️
Zubeydeeren Tuba_01 144'ü aradim canım benimde yatmadi ama ben Eylül de dogum yaptım Kasım'ın son haftasi yatacak dediler
B-alprsln Tuba_01 bende eylülde doğum yaptım bendede hala ödeme aşamasında yazıyo diyorum sanki milyarlar vercekler bi yatıramadilar şu parayı 😂
Tuba_01 B-alprsln aynen aynen bende artık öyle düşünür oldum 😂 ama herkes 144 arayın demişler sizde arayın isterseniz
B-alprsln Tuba_01 arıyorum canım ben arada bi ama ödeme aşamasında diyo onlarda kasım sonuna yatar demişlerdi bakalım yatcakmı😂
Prensesannesioldm Tuba_01 nerden cekti onu ziraat diyolar ziraatta hesabimiz yok bizim nerden yaticak
Tuba_01 B-alprsln bende denicem şimdi bakalım bana ne diyecekler 😂 bide çekmezsen geri gidiyor para denildi ondan merak ettim
Tuba_01 B-alprsln arıyorum bende ama telesekreter konuşuyor nasıl bağlanıcam müşteri hizmetlerine acaba