Selosh Selam kızlar, bebekem 9 aylık her gece olmasa da uyurken inliyor ağlıyor böyle anlık bazen birden basıyor çığlığı eminim ki rüya görüyordur , başka bi açıklaması olabilir mi sizce? Neyden korkuyo olabilir nasıl bi önlem alınabilir?
Lalekalbur20 Selosh yatağını sık sık temizleyin. Yatağın altında ya da çevresinde yiyecek olmamasına dikkat edin. Her yatağa koyduğunuzda 7 şer defa felak ve nas surelerini okursanız bebeğiniz mışıl mışıl uyur.
morlu_baby Selosh evet bu durum bende 3 gun once oldu gece uyurken uzun ve yüksek bir sesle uykusunda çığlık attı o şeyle ben be eşim uyandık eşim şoka girdi yataktan fırladı ama bir sağa sola gitti durdu bagırarak ben hem ondan hem kuzum çığlık atıyor die ıkısının arasında kalıp korktum o şeyle kızımı kucakladım yere attım kendimi dedım heralde ya deprem oluyor yda eşim bir varlık gördü korktu felan hayla etkisinden cıkamadım korkuyorum evde durunca aklıma o sahne gelıyor . Benım bebegımde 9 aylık neden oyle çığlık attı hayla anlamış değilim bundan bir kaç kez uykusunda yapmıştı ama bu kdr yüksek sesle ve uzunca olmamıştı umarım birdaha yaşamam sizde yaşamazsınız umarım
Selosh morlu_baby bizde de o şekilde oldu uyurkene herkes, birden bastı çığlığı. asla gözlerini de açmıyor , ismini söylüyorum uyandırmaya çalışıyorum sakinleştirmeye çalışıyordum falan emziğini veriyordum ağızına tutmuyordu devam ağlamıştı sonra zar zor sakinleştirdimdi ağızına emziği vere vere birde iç Çekiyordu üh üh diye 🙄 korkutucu bi durum allah korusun