AzraTalha mycutebaby ne arkadaşımla ne kız kardeşimle yok şöyle yapıyoruz yok şöyle heycanlı oluyor gibi bi konuşmaya girmedim. Allahtan hiçte bunları konuşacak arkadaşım olmadı iyiki olmamış.
Ebus2045 AzraTalha ay alın bendende o kadar hiç konuşmam, konuşulan ortamdan bile kalkarım. Banane başkasının yatak odasından ,yaşadıklarından yada onlara ne. Bende sizin gibi düşünüyorum bunlar çok özel seylerdir ve eşler arasında kalmali
Kurabiye_123 AzraTalha çok haklısın iyiki çevremde ayıp denilerek konuşulmuyor bu konular . Sadecekorunma hakkında bi konuşuruz oda çok çok yakınımla.
annebebek34 AzraTalha ay ağzına sağlık vallahi eltim bana sevdiği sevmediği şeye kadar sorardı eşimin anlatmazdim kolay kolay şimdi 2 senedir hayatımda yok sırf bu konular yüzünden şükür rabbim korudu bizi ondan 😅😅😅
MasalsMommy Tombikdonerartikcokpahali “Onu benimlen garı bilir, sen ne bileceen ki?” Diyen dayı geldi aklıma yorumunu görünce Ya😂
karanikoannesi Biz 5-6 pozisyon deniyoruz biz mi çok entirikalıyız acaba 😂 saka bir yana bence elinizden geldiğinde farklı pozisyonda deneyin ilişkiye heyecan katar renk katar hoşunuza gider diye düşünüyorum canım
mycutebaby karanikoannesi doğru diyorsunuz ben bi bunu düşüneyim şuana kadar hep aynı olunca insan bi yerde sıkılıyor haliyle 😀
mycutebaby Oburiks neden paylaşmiyim ne var bunda bütün kadınlar konuşuyordur eminim. Zaten bunu en yakınındakilerinle konuşursun ben birşey göremiyorum bunda .
Oburiks mycutebaby ben , arkadaşlarım ve çevremdeki insanlar konuşmuyoruz hadi diyelim konuştuk böyle sizin gibi olan insanlar ben neden eşimle yapmıyorum diyerek değişik muhabbetlere girebilir
Ensensr13 mycutebaby Arkadaşımla oturup eşimle pozisyonlarımdan bahsedecek kadar küçülmedim. Lütfen genelleme yapmayın benim gibiler diyin. Çünkü herkes özelini paylaşmıyor hem günahh hem ayıp.
Birdunyabircennetannesi mycutebaby Bütün kadınlar? Herkesi katmak? Eşimle pozisyonlarımızı yatak odamızı biriyle konuşacak kadar geniş değilim🖐️
AzraTalha mycutebaby sonra yok arkadaşımla kocam görüşüyor yok ben şunu yaşadım falan ne gereksiz muhabbetler ya. Ben eşimle alakalı özendirecek en ufak bir olayı başka bir kadına anlatmam.
mycutebaby AzraTalha olabilr o sizin bakış açıınızdır insanlarla olan samimiyetiniz farklı olabilir ben gayet doğal birşey sordum ki paylaşırım paylaşmam o sizi ilgilendirmez
AzraTalha mycutebaby benim yatak odamı konuşmam o kişiyle ne kadar samimi olduğumu göstermez. Siz konuşun konuşmaya devam edin. Sizin tercihiniz. Eğer bişeyler gizli saklı olmayacak olsaydı yatak odası diye bir oda ya da tabir olmazdı.
karanikoannesi Seks evliliğin en büyük gerçeği evliliğin baş dinamiği varsa aklınızda bir soru nacizane fikrim utanmayın birseyi üslubuyla sormaktan zarar gelmez 🥰
bencorapkadiniyim AzraTalha kız sen pertiyot günlüğünu indir gir cildirirsin jgjj bu şahısa vay senin açtığın post yanında iyi yine dersin jkv
AzraTalha bencorapkadiniyim yok canım istediği postu açabilir tabiki de yaniii ne bilim insanların tanımadığı yada tanıdığı insanlarla özel ilişkisini bu kadar rahat konuşması soru sorması tuhaf geldi
bencorapkadiniyim AzraTalha 😅yok birşey denedim ama yine bu post periyot açılan postlar daha iyi hiç indirdin mi o uygulama jvj
SeverusSnape Oburiks hiç bilmediğimiz insanlara sormak daha zor değil mi ya veya bana mı öyle geliyor bilemedim. Benim 2 arkadaşım var 15 yıllık, onlarla tuvalete gitme saatimi bile paylaşırım rahatça.😅
Oburiks SeverusSnape aynı şey değil gerçekten burada hesaplar anonim bakın çoğu insan burada dertlerini paylasabiliyor özel konular hakkında bilgi sahibi olabiliyor fakat yakın arkadaşa bu tür özel konuları konuşmak daha sıkıntılı bende arkadaşlarımla konuşurken tuvalete gidiyorum diyebilirim sonuçta bunu herkes yapıyor fakat kalıpta yatak odamı mahremimi anlatmam yada çok farklı kimsenin bilmesini istemediğim bir derdi snlatamsm birincisi bunu benim aleyhime kullanıp kullanmayacağı asla ama asla kesin değil İkincisi ise bu tür özel konuları konuşmak da sıkıntılı mesela ben her gece ilişki yaşasam ve eşim beni mutlu etse yatak odasında arkadaşımın esinde belki o yoktur nerden bilebilirdim bu konuya dahi (bakın eşime değil cinsellige ) gönlünün düşmeyecegini bilemem Bir ortamda bulunursak ister istemez insanın aklında döner
kahvepres Ensensr13 kesinlikle mahrem yeri sonucta ayy şahsi fikrim bn hayata kimsye anlatamam anlatmamda bi özelimz odur sonuctta
Ensensr13 kahvepres mahremin ne olduğunu unutmuşlar. Ben arkadaşım gibi olan ablamla bile asla bu konulara girmedim bu zamana kadar millet arkadaşıyla oturup konuşuyor bu konuları.