penyy aşkım zaten yiyor. Yani nasıl desem yemesini sana, bak sabah kahvaltı yaptık çıktık, daha çıkar çıkmaz nam nam dedi meyve tutuşturdum 1.şeftaliyi yedi öyle. Tekrar nam nam dedi çubuk kraker yedi işte bitirdi 5 dakika sonra 2.kahvaltı sonra aşıları oldu. Sonra biz kahvaltı yaparken oda bizimle 3.kahbaltısını yaptı. Hastaneye geçtik benimde rutin kontrolüm vardı babası ben kontroldeyken meyve salatası yedi orda 1 şeftali 2 elma 1 muz vardı içinde. Sonra ben çıktım onun doktoruna geçtik, o sırada muayene oldu çıktık 1 şeftali ve yoğurt verdim. Ona tuzsuz ekmek alırız eline tutuşturdum (normalde çorbasına koymak için fazladan almıştım sırf ağlamasın diye tutuşturdum. Bizde acıktık yemek yiyelim dedik. O sırada bizimle yedi eve geldik evde yedi yetmedi 1 şeftali de öyle yedi (şeftali ve aşık ondan böyle çok yedi 🥲🤣) sonra din kek yaptmıştım çok az şekerli ona, ondan 3 dilim yedi tekrar ekmeksiz 1 kase çorba içip uyudu. Bu sadece bugün ama sürekli böyle. Bazen aynı gün aldıklarımızı bitiriyor. Bozulmasın diye meyve az ama taze alıyorum. Deliriyor. Havucu salatalığı. Durmuyor . Ama sorun kilo almaması değil. Üstüne yarım kilo vermesi.