Omurbebek aşkım çorbası zaten et sulu. Bugün dışarıdaydık full yinede kıymalı et sulu tel şehriye çorbası yapmıştım ona onu götür şimdi mesela. Bizim evde termos çanta dolu sırf kızımın yemeklerini götürebilelim diye. Dışarda yediğimizde de bildiğin patatesli açma aldık mesela ona en yiyebileceği şey o olduğu için. Her yerde et türevi falan yedirmiyorum sadece sebebide belli 🥲 bu arada bu meyveler sadece ara öğün. İlk kahvaltıda pankek yağlı lor domates salatalık pekmez tahin (ekmek banıp veriyoruz) , 2.kahvaltıda patatesli açma, 3.kahvaltıda da normal serpme kahvaltıda ne varsa verdik mesela. 3 kez 30 dakika falan arayla kahvaltı yaptı sadece. Günlük içtiği şu ayrı. Ben normalde evde ona yemek pişiriyorum ayrı ciğeri köftesi haşlama eti sebzesi falan eksik olmaz. Dışardaydık oda yiyebilsin diye güvendiğimiz bir yerde kebap verdik mesela. Lavaşa sarıp verdim. Hani bugün az yediği gün bu arada. Evde yoğurt ekmek falan veriyorum yoksa ama ev yoğurdu yaptığımız için ekşi’de olasılığı daha yüksek diye almadık yanımıza. yoksa hergün et suyu, ciğer, köfte, en kötü kıyma ki ona hepsi kuzu eti olacak şekilde veriyoruz. Dana falan bile değil.
penyy
penyy