slkmsncemile canım bebeğim 20 aylık benim oğlum. 6. Aydan beri beslenmesine çok çok özen gösteriyorum gerçekten boş karbonhidrat değil de proteinden ve liften zengin gıdalar veriyordum. Gluten ve ekmek , hamur işi hiç vermemiştim, paketli gıda zaten vermiyorum. Hiç bişi ayırt etmez herşeyi yer çok şükür. Boyu akranlarına göre uzun iştahıda çok açık ama gel gör ki götü durmuyor hep böyleydi. Yiyor gidiyor anında sıçıyor. Doktora gittim çok detaylı tahliller yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı. Metabolizması çok hızlı çalışıyor denildi. Bu arada aşırı hareketlidir. Sonra düşündüm düşündüm ve zaten aşırı takıktıkmbu kilo konusuna millet görüyor aayar oluyorum çokta minyon bi bebek. Daha ufak bişi sanıyorlar. Ya çıldırcam gibi oluyor artık kafayı yicem. Elalemin bebeği inan bişi yemiyor kilo alıyor yada kilolu ben o kadar emek veriyorum yok Allah yok… ağladığım çok oldu çok… bende düşündüm kendimce dedim ki; ben bu çoçuğa pilavı dayayayım, makarnayı dayayayım, ekmek yedireyim her öğünde, yani karbonhidrat asıllı besleyim dedim. Çok daha kendimden ödün vererek yedi yirmidört bunu düşünüp yaptım yıprandım resmen.. evde pide yapayım, evde hamur işi kel, poğaça falan yapayım dedim… bunlara yoğunlaştım işe yaradı gibi… artık hergün ekmek, hamur işi vs gibi vercem… bu arada ciddi anlamda hızlı acıkıyor bu da beni çok yıprattı.. bazen çılgına dönüyorum yetişemiyorum artık.. ek gıda sayfası açtım bende bunun üzerine… akrabalardan gına geldi valla millet yer yemez atar çoçuğu bi köşeye umru olmaz… ben ne yapcam böyle bilemedim böyleside çok zor inan