dygefe atlassmoms siz hesapladınız mi persentilden. Benim 6 yaşındaki oğlum bebekken öyleydi şimdi 9 yaş kıyafeti giyiyor boyu çok uzun yaşıtlarindan, 32 kilo 😂
cahillesohbetikestim slkmsncemile aynı şey bizim Alp oğlanda da var yavrum 9 aylıkken de 12 kiloydu 18 aylık hala 12 kilo bu zamana kadar bir kez 13 oldu onu da geri verdi. Aldığı kilo boya mı gidiyor ne oluyor bilmiyorum 🙄
slkmsncemile cahillesohbetikestim ya galiba bağırsağı çok çalışıyor ben değerlerden tam anlamadım dldldldöd…
slkmsncemile ikicocukluAnne_ aşkım tamam kilo aldıralım ama çocuğu şeker hastası yapmayalım ya. Cici bebe ne? Biz organik kullanıyoruz bebek bisküviyi.
slkmsncemile Tombikdonerartikcokpahali anlamadım ki bende bazı değerler çıkmış bakıyorum ama bişide anlamadım
Cennetinsusu slkmsncemile Aa veriyorsa sıkıntı ben alamıyor diye sorun yaptı sandım. İnşallah bir sorunu yoktur canım. Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Brcnnnnn slkmsncemile Çorba vermeyin kesin çorbayı pirinç lapası yapabılırsın mesela yanında sebze öğünlerınde
slkmsncemile Brcnnnnn aşkım çorbanın içine boş değil. Arpa şehriye tel şehriye et met var. Ekmekte doğruyorum. Sadece çorbayla da doyurmuyorum yanında normal yemekte var.
Aksmom slkmsncemile yakın zamanda bi idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş gibi gözüküyor bi de vitaminleri düşük doktorunuz onun için vitamin verir zaten 🫶
qwerty2 slkmsncemile sırf kilo alsın diye karbonhidrat verme bence. Ve sütten kestiğinde kilo alır diye düşünüyorum.