Ucansupurge RavenC Hayir açıkçası anormal gelmedi bana usudugunde oluyor ısınınca geçiyordu normal geldi derileri ince oldugu icin. Ama sizin surekli bu sekildeyse agzinin cevresi dudaklı vsde morariyorsa bkr doktora götürün mutlaka
motherofLeyla RavenC evet yeni doğan zamanında oluyordu çok değil ama banyodan sonra felan oluyordu şimdi 4 aylık oldu olmuyor
RavenC motherofLeyla normal zaman da yok muydu yani özellikle ağlarken falan çok aşırı belli oluyor gaz sancısı çekerken beyaz tenli mi bebeğiniz
RavenC kuzeydmrc hayır bugün ebeye attım resmini o dedi mermer cilt diye internete yazıyordum ismini bilmediğim için çıkmıyordu böyle yazınca çıkıyor ama dr a götür dedi dolaşımsak bozukluk olabilir dedi yarın gideceğim ama sormak istedim
witcher RavenC Kız bende de var bu kızımda da bu bi hastalıkmıymış hiç bilmiyordum üşüdüğümde felan damarlarım çıkar ortaya sıcakta geçer dikkat ettim kızımda da oluyor. Benim özellikle bacaklarımda oluyor o yüzden kışın ince corap giyemem
Minikkualam RavenC Benim kızımda da vardı yeni doğduğu için diye düşündüm açıkçası böyle dendiğini dahi bilmiyordum şimdi baktım internetten ne zaman geçti bilmiyorum hiç dikkat etmedim çünkü arada bi oluyordu.
RavenC Minikkualam bende öyle düşündüm hatta zayıf biraz 2800 doğdu ondan diye de düşünmüştüm ama değilmiş işte
Hobbalayarim RavenC kız o beyaz tenli olacak olan bebeklerde oluyor. Bide hassas ince henüz ondan. Korktum bi hastalık mı diye çocuğuna rabbim uzun ömür versin korkuttun valla bisey yok şükür 😀
RavenC Hobbalayarim şuan kırmızı cildi ama elleri çok beyaz beyaz olacağını oradan biliyorum ama onunla ilgisi yok gibi yarın gideceğiz
kuzeydmrc RavenC geçmiş olsun umarım bir şey çıkmamıştır. Ben de şüphelenmiştim internetten bakıp doktor her şeye inanma demişti. O yüzden doktora sordunuz mu diye merak ettim. Yenidoğn olduğunda cilt çok ince oluyor
Saresi RavenC benim kızımın vardı doktor zamanla geçeceğini söyledi tabi tüm muayeneleri yapıp. 2,5 yaşında çok nadir oluyor artık
RavenC Saresi muayene olarak neye baktı kalbine falan bakıldı mı ? Neden dolayı olurmuş bide söyledi mi
Minikkualam RavenC Dur ilk kontrole gidince sorayım en iyisi 🤔kafama takılmasından kafamda kurmamdan iyidir