KalkBiCayKoy Kızım 9 aylık. Kavun, karpuz ve salatalık yemeye bayılıyor 😄 küçük küçük doğruyorum, eliyle alıp bir yiyişi var onu izlerken eriyip ölüyorum resmen 🫠 Peki sizin çocuğunuz en çok neyi seviyor? Sohbet postu olsun.
starwomen KalkBiCayKoy aslında her meyveyi ve sebzeyi yiyor ama bu ara üzüm ve karpuza bayılıyor. Şu anda yanımda yine üzüm yiyor küçük parmaklarıyla yemesi beni öldürüyor 😀
Btlaltn KalkBiCayKoy kızım 3.5 yaşında bugün severek bayıla bayıla yediğini yarın yemiyor o yüzden brnim için birşey söylemek zor 😀
yagmurkokusu_ Taze soğan ekmek seviyor 😂 Ruhu fakir anası ona avokado alıyor ne güzel meyveler seçiyor yok 😂
KalkBiCayKoy starwomen oyy parmaklarını yesinler 🥹 kızım üzümün tadını pek sevmedi o yüzden zorlamıyorum.
KalkBiCayKoy Efy benimki de ekmeğe bayılıyor 😄 soğandan sonra sarımsak yiyen bebek ayy gözümde canlandı da çok tatlı ya 🥹
yagmurkokusu_ KalkBiCayKoy 9 aya giriyoruz 2 gün kaldı herhalde 😂 ben o kuyruklu şeyleri hesaplayamıyorum da 😂 6. Ayından beri sürekli soğan veririz istiyor ağzını şapır şapır yapar şuan ne görse istiyor elimizde biz soğansız yemek yemeyiz mutlaka limonlar sofraya koyarız oda alıştı.
Ucansupurge KalkBiCayKoy Benimkijin önüne koy bak bakalim 5snye orda mi havada kapar yutar 😂😂😂 Gel gelelim peynir yemez, yumurta yiyordu onuda birakti varsa yoksa hamurişi 😞
KalkBiCayKoy yagmurkokusu_ şaka sanmıştım önce ama baya şaşırdım soğan seven bebek ilk kez görüyorum. Çevremde hiç soğan seven bebek olmadığı için olabilir 🤭 iştah açıcı bir besin oh şifa olsun inşallah.
Emine003 KalkBiCayKoy Benim kuzenim bebekken emziğini özellikle pul bibere banıp emermiş canım 😂 Annemler hep anlatır nerde acı var onu yemeye çalışırmis bide 😁Yani var böyle çocukların değişik şeyleri 🙈😂
yagmurkokusu_ KalkBiCayKoy yok valla niye şaka yapayım ciddiyim çok seviyor aşırı derece de sabah kahvaltıda bile omlete banıp banıp yiyor bir ara yedirmedim gaz problemi olur diye o zaman işte hastaneye gittik hasta olmuştu anladım ki soğan antibiyotik görevi yapıyor şuan maşallah var güzel yiyor onunla birlikte