Poncikbirannis Benoanne ay kullanmayın onu, çamur yaptı resmen kızımın kakasını karın ağrısı yaptı, sidefer kullanıyorum şuan çok memnunum hiçbir yan etki yok
Benoanne Poncikbirannis şimdi aldık bizde ama üzerinde 4-10 yaş arası diyor yanlış mı aldık acaba sideferin başka çeşidi var mi
Poncikbirannis Benoanne kilo başına bir damla, iki beslenme arasında verin açken yani ama üzerinden yine 1 saat falan geçsin
ZeydinAnnesi7 Benoanne ferrum kullanıyoruz bizde ama kabız değilde siyah kaka yapıyor bizimkisi damladan dolayı dedi doktorumuz
teae6719 Benoanne kesinlikle bir kere kullandı bebeğim kullanmaz olaydı hala çekiyoruz sıkıntısını sen kar ferrum terine sidefer öneriyor
Benoanne teae6719 bizde öyle daha 3 gün oldu dünden beri kakasini yapmakta zorlanıyor baklim sidefere gectik
SeverusSnape Merhaba, bugün doktor benim bebeğime de bu damladan verdi. 6 damla olarak kullandım bugün ilk kez. Kabızlık yaptığını bilmiyordum umarım öyle bir sorun yaşamayız ☹️
Benoanne SeverusSnape inşallah sizde bir şey yapmaz bize kabızlık ve karin agrsi yaptı bugün hiç vermedim sidefer aldık onun yerine