Ayfa1608 Gzm__ doğumdan sonra taburcu olurken vermişti doktor bağırsak florası düzenlenleyici probiyotik damla ama bize yaramadı.
nazli-06 Gzm__ bız kullandık bıogaı ıle aynı zaten ilk 3 ay kullanıyorsunuz. Hıc bır zararı da olmadı
Gzm__ nazli-06 ilk üç ay sonrası neden kullanılmıyor? Ne faydası oluyor birde günde kaç damla kullandınız
nazli-06 Gzm__ şuan hatırlayamıyorum kac damla oldugunı, ıcerısınde yararlı bakterıler var bagırsak florasının olusmasını saglıyor. Bagırsak duzenleyıcı anlayacagınız. Neden 3 ay bılmıyorum doltor oylr soylemıstı yeterlı oluyor demekkı.
Lugnos01 Gzm__ bende üstünde o yazıyı görünce kafam çok karıştı eczacıma sordum 3 4 yaştan itibaren bütün çocuklara kullanılması önerildiği için öyle yazıyor sen çay kaşığıyla 3 4 damla ver dediği 15 günlükten beri kullanıyorum bence işe yarıyor
Didem0101 Gzm__ ben bu markayı korona sonrası düzelmeyen bağırsak ağrılarım için kendime kullanmıştım canım daha önce çok marka kullandım sadece bundan fayda gördüm nasıl kullanılması gerek çocuklara bilmiyorum ama bana çok iyi geldi