Şimdi okuyorum ve ben de oğlumu dört yıl önce bu doktora sünnet ettirdim. Hacı-hoca diye değil. İşinin ehli ve sadece sünnete baktığı için çok tecrübesi vardır diyerek, ayrıca yakın çevremizin yoğun tavsiyesi ile gittik. Bu forumda da o zamanlar ben de tavsiye etmiştim.
Çünkü sünnet yaklaşık 4 dakika sürmüştü, oldukça hızlı ve ağlatmadan güzel bir şekilde yaptığını düşünmüştüm. Sonrasında da kanama vb herangi bir sıkıntı yaşamamıştık.
Vergi kaçakçısı olayını bilmiyorum biz iban falan almadık, direkt sekretere ödedik. Tek sekreterin sert bir insan olması tuhafıma gitmişti onun dışında absürt bir durum yaşamamıştık.
Ancak bu anlattıklarım 4 sene önce. Doktor epey yaşlı. Zaten sünnetten çıktıktan sonra eşime demiştim bu adam seneye çöker iyi ki hemen yaptırmışız diye. Artık yaşlanmış ve elinden gelmiyor olabilir gibime geldi kendisini bizzat görmüş biri olarak. Bıraksın mesleği kurtulsun kimseyi mağdur etmesin.
Ailelerin neden bu kadar yargılandığını anlamadım. Bu olaylar öncesinde bu doktor yere göğe sığdırılmıyordu inanın. Hele 4 yıl öncesi o şikayet sayfalarında bir tane kötü yorum yoktu. Gidenler tarafından çok methedilen biri inanın. Ne olduysa son bi senedir olmuş gibi. Yazık olmuş, umarım başka aileler mağdur olmaz