Ygmrygz Umutsuz ev kadınları , evlilik hakkında her şey, bunları izledim kısa süre once suan ruhsar ı izliyorum 😂 ben vakit geçirmeyi seviyorum dizi izleyerek vs. Eski dizileri daha çok seviyorum.
1gulceninannesi Ulan İstanbul a bakıyorum bu ara fırsat buldukça… çok severdim, özlemişim. Eğlenceli bir dizi sarıyor.
Opecert Peaky blinders netflix şiddetle tavsiye How to get away with murder 2 katı şiddetle tavsiye Viking şiddetle tavsiye The last kingdom güzel Valeria mükemmel ( az da erotik) tam kadın dizisi
Ayazzmom1 Ftmdayan kendi düşen ağlamaz perşembe günleri oynuyor trt1 de çok güzel komedi entrika hepsi bir arada ayrıca eski dizilerden Son Yaz benim fav tavsiye ederim
Biz3kisiyiz_ Nilunas 2 yıl önce izledim bebek falan yok tabi sabah-aksam izliyorduk eşimle 😂😂 kısa sürede tüm sezonları bitirmiştik gerçekten favori dizim 🤌
Nilunas Biz3kisiyiz_ bende tarzım değil diye başlayamadım bunca zaman☺️geceleri kızımı yatırdığımın gibi açıyorum artık dayanabildiğim kadar ilerliyorum😄
Yagmursonrasitoprakkokusu Ftmdayan ay ben de ufak tefek cinayetler dizisine başladım öneririm bayağı sürüklüyor 😂