Ftmdayan Kızlar en güzel dizi olarak neler önerirsiniz aksiyon romatizm dram komedi hepsi bir arada olsun istiyorum 😂
Nilunas Ftmdayan prison break izliyorum aksiyon her dakika tavan 😀meraktan diziyi bırakıp uyuyamıyorum ama 😄
hayalperest__ Nilunas ya ben üç kez ona başladım birinci bölümde bıraktım bir türlü sarmadı ilk bölüm Herkeste çok beğeniyor
Biz3kisiyiz_ Nilunas 2 yıl önce izledim bebek falan yok tabi sabah-aksam izliyorduk eşimle 😂😂 kısa sürede tüm sezonları bitirmiştik gerçekten favori dizim 🤌
Ygmr11 Ftmdayan netflix pekay blinders efsaneee hele bir tommy var bir sigara içiyor içmesen bile içesin geliyor 🤣
Asinkam-1304 Ftmdayan kardeşlerim çok iyi bende onu izliyorum şuan azıcık ağlıyorumda ama baya iyi tafsiye ederim cnm ☺️
Dmt-01 Msbnannesi Ay çok sevdiğim bi dizidir.önceden tvde tekrarı çok yayınanırdı her defasında izlerdim
Dmt-01 Ftmdayan telefonunuza tabii diye bi uygulama var ücretsiz onu indirin trt nin uygulaması zten trt dizileride var orda.O uygulamada modern doğu masalları diye bir dizi var onu izleyin
Busragokceberra Ftmdayan The 100 burdan biri önermişti bütün sezonları izledim tavsiye ederim bilim kurgu, fantastik,aksiyon herşey var.
Deno46 Busragokceberra bunu nereden izliyorsunuz 6 sezon izlemiştim birkaç yıl önce sonra Netflix ten kalktı bulamadım bi daha
Eminegul5 Ftmdayan bebekten önce severek izledigim Anne wiht an a dizisi çok güzeldir içinizi ısıtır ama aksiyon yok insana umut ışığı veren bir dizi çok severek izledim tavsiye ederim şimdi nerdeee tuvalete gidemiyorm 🙈😂
Oburiks Ftmdayan ezel Karadayi Cennet mahallesi Akasya durağı Gönül çelen Bide yabanci bir ebe hemşire dizisi vardı hatırlamıyorum ismini ama mükemmeldi çok aradım ama ismini hatırlamadığım için bulamadım tekrar izlemek isterdim