Tbshn Benimminikim 5 ve üzeri hamileliktir sizinki 1 bile değil fakat erken yapılan testlerde de çıkmayabilir biraz daha bekleyip tekrar tahlil yaptırın isterseniz
orkideSeverim ArvenMom ay yeto tamam dedik doktora gidecek zaten hanımefendi bende yine kan verin dedim ya
Tbshn Benimminikim stres hava değişimi vs hepsi etkiliyor olabilir bide biz kadınlar her sene 1 kere düzensiz regl görebiliyoruz o döneme de denk gelmiş olabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin dip not hemşireyim 😂🙏🏼
_YanakReisinAnnesii Benimminikim şüphelenip kan vermiştim 2.5 çıkmıştı sonucum hamile değildim . Doktor 10 ve üzeri bi rakam görürsem tekrar kadın doğuma gelmemi söylemişti. Sizde hamile değilsiniz negatif sonucunuz
Asi_123 Benimminikim sağlık ocağında 0 6 çıkmıştı hemşire gebelik yok demişti beklemek istedim bi kaç gün sonra gebe olduğumu öğrendim
Benimminikim Asi_123 inşallah gebelik oluşmaz korunmalı oldu hep ilişkilerimiz ama çok şüphede kaldım
CennetKapim Benimminikim 0.100 negatiftir. Bende de aynı olmuştu. <0.100 yazıyordu hatta. Hamilelik yok yani. 100 rakamı karışıklık yapmış olabilir kafanızda belki ama sizdeki rakam 0.100, sadece 100 değil.
CennetKapim Benimminikim Yorum yapan bazı arkadaşların değerlerinde yükselme olmuş. Bir hafta sonra tekrarlayın tahlili. Yanıltmak istemem sizi çünkü.
Sinemisssss 0.001 olan beta değerim 1 hafta sonra 238 e Yükselmişti şu an için bir gebelik söz konusu değil ama eğer korunmadıysanız bu değer kesin yükselmezde diyemem , yükselirde diyemem
Senden-bokolmaz Benimminikim değer büyük ihtimalle yükselmez gecikmeye göre beta 4 filan olsa belki derdim adet olursunuz stres yapmayın