bunemeselaa Benimminikim amin 🙏🏻 yinede doktora danışın gecikmesi için belkide hava değişimi stres falandır
Tbshn Benimminikim 5 ve üzeri hamileliktir sizinki 1 bile değil fakat erken yapılan testlerde de çıkmayabilir biraz daha bekleyip tekrar tahlil yaptırın isterseniz
Benimminikim mutsuzanne__ çok teşekkürler kafam karıştı bir an doktora da gidemedim yarını da bekleyemedim heyecan yaptım
orkideSeverim ArvenMom ben 110 la öğrendim hanımefendi yükselmesi önemli dedi doktorum size sormadım.
bunemeselaa orkideSeverim değeri 100 değil ama 0.100 5 üzeri bile muallakta oluyor 20 sonrası pozitiftik deniliyor net olarak ben öyle biliyorum
mutsuzanne__ orkideSeverim siz tam rakamla öğrenmişsiniz hanımefendinin 0. 100 yani sıfırı baz almamız gerekiyor sizinki net 110 olmalı
ArvenMom orkideSeverim 0.100 negatif keşke doğru okusanız insanları yanlış yönlendirmeseniz kaç tane doktora gittim hepsi 5 üzeri gebelik sayılır oda düzenli artış olursa demişti .
Pnrinciymn Benimminikim Hamilelik var sayılmaz. Kesin hamilesiniz demek için en az 5 in üzerinde olması gerekir diye biliyorum. 1 haftalık olsa bile değer 5 -50 arası oluyordu öyle düşünüyorum hayırlısı olsun 🌸
orkideSeverim bunemeselaa dediğin gibidir olabilir canım ben bildiğimi söyledim yinede takip etsin en güzelini doktor bilir 🙂
orkideSeverim ArvenMom ay yeto tamam dedik doktora gidecek zaten hanımefendi bende yine kan verin dedim ya