Sadeturkkahvesi Kızllar selam bugün tuvalet eğitimine başladım. Ama hiç lazımlığa denk getiremedik 😅 hep üstüne yaptı tahmini ne zaman lazımlığa denk gelir
Mom0008 Sadeturkkahvesi takip edin hangi anlarda hangi pozisyonlarda yapıyor ona göre götürün bir kaç gün böyle olur tuvalete denk geldikçe öğrenir
Makahma Sadeturkkahvesi 10-20 dk da bir götürürsen yarın denk gelir canım bende 22 ay başlamıştkm 10 gün çiş altına 14 güm kaka altına yaptı bir ayı geçtik yine de arada kazalar oluyor tabi
rumysa42_ Sadeturkkahvesi Ay bnim kızımda 26 aylık bizde yeni başladık bugün 2. Gün bugün daha çok iyiydi düne göre daha çok yaptı tuvalete hatta kakasını da yaptı ama çiş yaparken sürekli ağlıyor bunu anlayamadım bende bilgisi olan var mı
Sadeturkkahvesi Makahma 10 güne kadar öğrenir diyorsunuz yani öyle mi? Ya 10-20 dkda götürüyorum oyun yapıyo oturuyo yaptım deyip kalkıyo😅
rumysa42_ Sadeturkkahvesi dün bşzde öyleydik ögrenmiycek sandım hatta bi ara ama bugün daha iyiydi çok sabır isteyen bi şey rabbim kolaylık versin 🤣
Mom0008 Sadeturkkahvesi hahaha benimki hep çömelerek yapıyordu bazen ayakta yapıyordu 3 haftada anca alıştı diyebilirim daha yeni yeni söylüyor geldi diye oda azıcık gelse tuvalete gelmeye başladık daha sinir bozucu 🤣🤣🤣
Mircet Sadeturkkahvesi yani belki hazır değildir inanın daha da yıpranırsınız hiç üzmeye gerek yok.Ben kızım bi iki yaşındayken denedim baktım hiç oluru yok sonra 30 aylıkken denedik ilk gün çişi ikinci gün kakayı hemen hallettik hiç ama hiç zorlanmadım.
Sadeturkkahvesi rumysa42_ vallahi zor kız yarın yakalar mıyız çok zorlayıp darlamak istemiyorum oyğzden sürekli hatırlatmıyorum ama nası olcak
rumysa42_ Sadeturkkahvesi çok küçük biraz daha beklesen mi acaba 24 aylıktan sonrs mı versen hem dshs çok konuşmaya başlar söyler hemde o zamana kadar kasları bşraz daha gelişir