gamgun Merhaba alicilari bu kadar açıkken ikinci dil icin ne yapablrm? Degerli donemleri bosa gecryormsm gbi hssedyorum ama onu inglzceye maruz birakacak kadar inglzcm yok malesef. Ne yapablrm ? Onernz var mi?
Pinarlina gamgun şarkılar ingilizce çizgi filmler var ancak bazı kresler de bunları desteklıyor erken yasta baslanırsa daha kolay oldugu soylenıyor benım kızım da suan 18 aylık amerıkadayız o yüzden bende bıraz kelıme alıskanlıgı acısından çizgi filmleri izlerken alıstırmaya calısıyorum kreslede desteklıcem
Pol34 gamgun ben günlük hayatta kelime kartlarıyla destekliyorum bazen çizgi film izliyor peppa pig izliyor baya da basit ve anlaşılır bir İngilizcesi var. Daha da desteklemek isterseniz gün içinde konuşun, İngilizce dersleri olan kreşler de var
gamgun UmutsuzPolyanna super simple songs dinltyorum. Songs for littles azck da olsa izlmsligi var o kadar..
gamgun Pol34 peppa pig disinda bildiginiz bu tarz cizgi filmler var mi? Ekran gostermym.dyorm ama zamni gelnce isime yarar diye soruyorum
Pol34 gamgun benimki de bazen izliyor trafikte ya da günde bir kere 1-2 bölüm kitapları da var bizde ordan bildiği için biraz da izlemeye heves etti peppanın dışında bir de baby tv önerebilirim onun da hem normal tv kanalı var hem de YouTubeda var. Çizgi filmleri biraz daha sakin ve anlaşılır onun dışında başka çizgi film bilgim yok. Niloya izliyor bi de bazen
kimyaanne Yanlış anlamayın benim fikrim bebeklere o yaşlarda kendi ana dilini öğretmek. Gelişim aşamalarında yeterli aktivite yapılırsa ileride kendisi çok rahat öğrenir diye düşünüyorum. Öbür türlü bebekte kafa karışıklığına sebep olabilir gibi.
gamgun kimyaanne 5 yasina kadar ogretlrse cift ana dil seklnde dogal ogrenme olablyorms ama 5 yastan sonra bzm gbi gramer,speaking,writing seklnde ogrenilck bir ders oluyorms