Blgsrra Kızlar betslak damla kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı ve nasıl kullanıyorsunuz? Kullanan varsa ne zaman fayda etmeye başlıyor
D4355 Blgsrra bende kullanmaya başladım 15 gün oldu öyle fokur fokur değil sadece bebeğimin ağzının islandigini görüyorum o kadar
MerveZeynep45 Blgsrra kullanıyorum bende faydası var gibi düzenli kullanırsan ilk kullandım ertesi gün çatlıyacak gibi oldu göğüslerim şişti şimdi de dolu ama öyle çatlayacak gibi değil yinede yetiyor herhalde sütüm ☺️
Ummuhan_52 Blgsrra yarım su bardağı suya 20 damla olacak şekilde günde 3 defa kullanılıyor. Faydası var 👍🏻
nazli-06 Blgsrra benım bı ara azaldı sütüm 1 şişe kullandım arttı gbı ama psıkoşojık mı faydası mı oldu bılmıyorum. Sonra kendim bırkac tarıf denedım hıc gerek kalmadı azaldıkca o tarıflerden uyguladım
Blgsrra MerveZeynep45 anladım inşallah faydasini görürüm kullanıyorum düzenli olarak gerçi daha bugün başladım
Zng67_ Ben sezeryan oldugum için günde 4 kez 20 dmla olarak suya damlatıp içtim faydasını da gördüm en azından bebeğime yetecek kadar geliyodu sıktıgımda faln fışkırıyordu
Adatanis Sezeryan oldum ilk gün sütüm gelmedi eşim ertesi gün öneri üzerine aldı günde 2 kez 20 damla kullandım ve o gün gece sütüm geldi bir hafta felan daha kullandım bıraktım kullanın derim 🌸