MerveZeynep45 Bimin bezini kullanan varmı acaba 6 günlük kızım uygun ve kaliteli bez arıyorum önerilerinize açığım e bebek bezini kullanıyorum şuan naylonumsu gibi diye değiştirmek istiyorum da
Beyzanrrrr MerveZeynep45 ben Sleepy kullanıyodum hem sızdırma hem pişik yaptı fiyatı da baya artmıştı.. Baby turco denedim o daha beter etti.. Arkadaşımın tavsıyesıyle oğlum 2 aylıkken BİM’in bezini aldım şuan 1.3 yaşında hala onu kullanıyorum ne sızdırma ne pişik ne tahriş çok memnunum.. Bi paket al dene bence
tatlibiranneo MerveZeynep45 ben oğluma bir yaşından itibaren kullanmaya başladım ama gerçekten çok iyi bir bez bence hiç sızdırma olmadı bugüne kadar fiyat olarakta uygun geliyor bana
benimbebegim MerveZeynep45 Ben molfix ve baby turcodan memnun kaldım bimin bezini kullanmıştım 1 paket gelmişti bana ama sızdırma pişik vs yapmadı
seboss35 MerveZeynep45 ilk doğduğu sıralar biraz kullandım uygun fiyatlı diye birde elimin altında olsun bitince hemen alabileyim diye ama çok sızdırma yapmıştı
MerveZeynep45 Beyzanrrrr teşekkür ederim canım bim ve a101 aklımda bakalım yorumlara göre bugün aldırayım eşime bi deneyim kalıbı nasıl bezin 1 mi alayım 2 mi 4 kg bebiş
Beyzanrrrr MerveZeynep45 bim al direk 101 memnun değiller çoğunluk.. BİM’in Jenny willy dene pişman olmazsn
Deletedmon_65 MerveZeynep45 a 101 bezi çok kötü pişik yaptı 1 2 çiste doluyordu ama bimin bezini uzun süre kullandım çok güzeldi
Asya3870 MerveZeynep45 bende hep A101 inkini kullandım. Şuan 5 numara bulamadık soffiada, A101 inkinde yani. Baby turko aldım pişik yaptı. A101 den geçmem. Sadece 1 numarası sızdırıyor soffianin söyleyim, diğer numaraları gayet iyi
durukusunannesi_ MerveZeynep45 ben hiç memnun kalmadım ya aşırı kalın bence yapışkanları fln değişik çişini yaptı mı yapmadı mı göstergesi yok illa bakıcan altına
Asyaveannesi04 MerveZeynep45 çevremde kullananlardan duyduğum kadarıyla ince ve kokuyu dışarı veriyormuş
MinikPandam_ MerveZeynep45 internetten molfix indirimleri kovalayabilirsin bim markalarının çok kaliteli olacağını sanmıyorum. Biz başta sleepy kullaniyorduk çocuğumun bacaklarımı kesiyordu hep dardı molfix e geçtik
Mervetnl MerveZeynep45 baby turco kullanıyorum ben indirimde çok uyguna geliypr bim bezi arkadaşım 2 yaşında oğluna kullandı çok memnjndu ama bozulduğunı söyledi bezin kalitesinin
Alya-Sena MerveZeynep45 ben bebegm dogdugunda ilk 15 gun sleppy kullandm sonra bimin bezine gectim 13 aylik olduk hala daha kullaniyoruz herhangi bir sorun yasamadim memnunum. ayni sekilde buyuk kizimada kullanmistim
EcrinMelek1- @Beyzanrrrr bende 8 buçuk aydır sleepy kullanıyorum hem bezi hem ıslak mendilini ne pişik yaptı ne sızdırma bı kaç kere kakası çok olduğu zaman taşırdı onun dışında memnunum benim anlamadığım sizin bebişe iyi gelmeyen bez bizim kızda sorun yapmadı bu cildinden mi kaynaklı acaba yani sizinki daha mı hassas cildi
Beyzanrrrr EcrinMelek1- sizin bebeğinizin cildine iyi gelmiştir.. Ben ve çevremdeki arkdşlarımın bebeklerini hep sızdırdı en ufak çişinde pişik yapıverdi.. Her bebek farklı O yüzden küçük paket alıp denenmeli ben 1.3 yaşında hala kullanıyorum tek geçerim
gulcannurozturk Sleepy kullanıyorduk sızdırma çok yapıyordu baby turco aldım on numara bez naylon gibi de değil. Bimin bezi de hediye geldi birkaç gündür kullanıyorum ama çok kalın ve koku yapıyor sızdırma konusunda bir şey diyemiyorum henüz