Eylülde 4 yaşına girecek bir oğlum var. Vukuatsız günümüz mevcut değil. Birkaç gün enerjisini atsın rahat vakit geçirsin diye köye geldik ama değişen hiçbir şey yok. Bahçede oyna yok kumla oyna yok. Evin içerisinde çekmece karıştırmaca, ilaç karıştırmaca yani yapmaması gereken ne varsa yapıyor. Oyun oynamak harici. Yapacağım bir işi dur yapma demekten 10 dakikada bitecekse 3 saatte bitiyor. Kendime vakit ayırmayı geçtim kıçımın üstüne oturamıyorum. Sürekli seslerimiz yükseliyor. Güzelce anlatsam bile olmuyor. Bugün defalarca karıştırdığı dolabı karıştıracağım derken dolabı üstüne doğru yıkmış ve televizyonu kırdı. Oyun terapisi dediler kardeşi oldu inanılmaz bir öfkesi vardı ona bağlı dedik oyun terapisine götürdük. Davranışsal bir değişiklik olmayınca en son pedagogumuz ergoterapi önerdi. Ergoterapide evet kaçınımlar mevcut dediler 3 aydır oraya da gidiyoruz ama sonuç hiç. Dışarı çıksak mutlaka bir bağırış çağırışla dönüyoruz. Sesimi sürekli yükseltiyorum. Bu durumdan çok mutsuzum ama çözüm bulamıyorum. Sorun bende mi ben mi annelik konusunda yetersiz kalıyorum?