Benisahtesevme2 benim bebeğim de 35+4 te doğdu. 4 gün hastanede yattım doğumu durdurmaya çalıştılar ama olmadı acil sezeryanla alındı kalp atışları yavaşladığı için. Zatürre olmadı ama ciğer gelişimi hiiçç yoktu. Tam 10 gün küvezde, 2 günde benimle anne bebek uyum odasında kaldı. 8 gün boyunca entübeydi bir de.vÇok zor bir süreç, rabbim ve yaşayan bilir gerçekten. Moral bozmamaya özen gösterzin, bol bol sağım yapsın. Ben küvezden çıkana kadar konu komşu akraba hiç kimseyle konuşmadım. Anne babam, kaynana kayınpederi söyledim birileri moral vermeye çalışsa bile ister istemez moralim düşüyor çok ağlıyordum o yüzden kimseyle konuşmamak bana iyi gelmişti. Küvezden çıkınca herkesi güzel haber vermek için ben aramıştım. Bu süreçte sürekli kendimi “bebeğin sana iyileşmen ve bebeğine iyi bakman için fırsat verdi bunu iyi değerlendir” diye telkin veriyordum ve çok işime yaradı. Sezeryanlıydım ama bebeğim gelene kadar kendimi tamamen toplamış ve iyi hissediyordum. Süt yapan şeyler tüketsin, iki saatte bir alarm kursun gece gündüz kalkıp sağım yapsın.
Çok zor, çok yıpratıcı ama inanın çıktığında oradan herşey acı ama çok uzak birer anı gibi kalıyor. Şimdi kızım 5 ay 25 günlük şükürler olsun sapasağlam ve sağlıklı. Sağlıkla kavuşsunlar Sare kız ve annesi 💕