Meyrazehra Kızlar bebişim 5 ay 24 günlük ve yatmak istemiyor oturunca gayet mutlu. Ama çevremdeki insanlar kız çocuğu erken oturtulmaz oturtma diyorlar. Siz ne zaman oturttunuz yavruları?
cennetkokuluyavrum Meyrazehra Banada kiz oturur erkek oturmaz dediler nenemler ay aman oturtma igerleri gocer icine diye diye 6 bucuk olduk oturmayi tek basina yapamiyor simdi destekle yeni yeni basladi keske daha once destekle oturtsaydim bende bence oturtabilrisiniz sizde
EceDM Meyrazehra 4 aylikken destekli oturtuyordum. 5 aylıkken mama sandalyesinde oturtarak ek gidaya baslamistik. 6 buçuk aylikken desteksiz oturmaya basladi, arada bir düşerek. Şimdi 8 aylık, çok güzel oturuyor artık.
Ayfa1608 cennetkokuluyavrum Osman gönülal videosu izledim dün kemikler hakkında da açıklama yaptı. Eğe kemikleri falan hiçbi yeri batmaz. 3 den sonra destekli oturtun diyor. Benim kızımda 1 haftadır falan oturmak istiyor sürekli yatınca ağlıyor oturunca gülüyor yatarken kendini kaldrmaya çalışıyor yavaş yavaş oturuyorum bende 3 ay 18 günlük
Meyrazehra cennetkokuluyavrum hadi ya. Yine de insanı korkutuyorlar. Teşekkür ederim oturtmaya başlayacağım 🙏
cennetkokuluyavrum Ayfa1608 iste beninde bebegim kalkmak istiyorfu ellerini tutuyorfum desteksiz kalkiyorfu 3 aylik 4 deyken sonra milet oturtma dedi frlan filan gec kaldik simdi yeni yeni destekle oturtuyrum one egiliyor surekli pisman oldum oturtmadigima 😔
motherofLeyla EceDM ek gıdaya tam 5 aylıkken mi başladınız bende 5.ayı bekliyorum ama bi yandanda kararsızım bizimki 4 ay 6 günlük daha tam oturamıyor kafasını tutamıyor tabi 5.ayda bunları yaparmı bilmem ama
Meyrazehra marisback doktorumuz 4 aylıkken yavaştan başla dedi ama işte ilk oturtma girişiminde üstüme üstüme geldiler 😵
glsh25 4 aylık kızım kafayı kaldırıyor yatırınca yatmak istemiyor bizde başladık yavaş yavaş kısa kısa oturtmaya bebekler kendi talep ediyor zaten bence
motherofLeyla Meyrazehra ne alakaymış ya 3.ayda çoğu oturtmaya başlıyor biz 4 aylık olduk yeni yeni başladık destekli oturmaya bilseydim 3.ayda hafifden başlardım yani
EceDM motherofLeyla evet tam 5 aylıktı. Biberon almıyordu, sütüm de yeterli gelmediği için mamayı mecbur kaşıkla veriyorduk. Doktorumuz kafayi da tutabiliyor artık, başlayalım dedi. 2 öğün başladık. Sebze ve Meyve/yoğurt şeklinde.
Ayfa1608 cennetkokuluyavrum her kafadan bi ses çıkınca insan tecrübesizlikle şaşırıp kalıyor malesef.
Summerwine95 Meyrazehra kızımı 3.5 aylıkken kucagimda oturtmaya başladım şimdi 4.5 arkasına yastık koyarak oturtuyorum
Meyrazehra Summerwine95 bende bu yorumlardan sonra kimseyi dinlemeyip hemen üzerine düşüyorum inşallah 🙏
motherofLeyla Melisa-137 genelde kucakda arada yastıkda koyuyorum ama o şekilde pek duramıyor hemen öne düşüyor :)
cennetkokuluyavrum Ayfa1608 aynen haklisiniz ole oluyor malesef ilk tecrubesizligin verdigi seyler zatem bir daha olsa dinlemem
Ktiryaki Meyrazehra doktorumuz beş buçuk altı aylıkken destekli oturma yedi buçuk sekiz aylıkken de desteksiz oturma yapabilir bebek demişti tabi bu bebekten bebeğe değişken bı durum bebeğinizi gözlemleyin ben beş buçuk aylıkken destekli oturtmaya başlamıştım şuanda altı buçuk aylık kendi oturabiliyor ☺️ bebekler kendilerini belli ediyor zaten
Meyrazehra Ktiryaki maşallah ☺️ benim kızım da çok istiyor ve yatınca başını kaldırıyor direk. Bende oturtacağım yarın ilk iş 🙏
Defnem23 Meyrazehra bize doktorumuz 4.ayda destekli oturtmaya başlayın dedi. 5.ayda da artık mama sandalyesine oturtun öğnkğ 6.ayda ek gıdaya başlayacak. Siz de oturtun sık sık. Etraf çok biliyormuş gibi konuşur. Osman gönül alın vşdeolatı var bu konuda. YouTube dan izleyebilirsiniz
yagmurkokusu_ Meyrazehra 4,5 aylıkken egzersizlerle oturdu şuan desteksiz oturuyor ama elinde birşey varsa devrilme yaşıyoruz destekli oturttururken de doktor müdahale etmeyin ağlamadığı sürece refleksleri gelişsin dedi şuan düşerken elini koyuyor.