Dondurmalikahve Sacmalama_Engiinn Bende konyadayım 5 e yakın nerdeyse off zaten diğer depremler bile eve hasar verdi sıva çatlağı var çok canım sıkıldı şu an. Rabbim esirgesin dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden
Dondurmalikahve Sacmalama_Engiinn Vallahi stres üstüne stres zaten abimler depremzede bir de konya depremi psikolojim bozuldu
Kdkdkkdk Herkese geçmiş olsun iki bebeğimde ayrı odalardaydı hangisine gideceğimi şaşırdım hala elim ayağım titriyor
Sadebayann Sürekli bakıyorum Niğde Aksaray da oldu sonra Konya’ya kaydı Ankara’da küçük küçük oluyor marmara egedenizine doğru kayıyor 😕
Sacmalama_Engiinn Sadebayann Allah’ım beterinden korusun inşallah çok kötü etkilendim Hatay depreminden psikolojim bozuldu
bisenakillisinzaten Sacmalama_Engiinn Beyhekimdeyiz kamyon geçiyor falan sandım ilk anlamadimsonra bildirim geldi neyse ki kızım yanımdaydı 🙁
Sacmalama_Engiinn bisenakillisinzaten yaa ben çok panik yaptım diye esim diyor kamyon geçiyor manyak ne depremi otur ya diyip sigara içmeye devam etti sjgdjs