Ebrugur2334 Kızlar 12 günlük bebeğim Emiyor ama hep aranıyor doyup duymadığını anlamıyorum Sağıp veriyorum biberonla içiyor Ama göğsüm de emdiği hal de bıraktığı zaman aranıyor Sizler ne yaptınız ne yapıyorsunuz acaba
Bebekcercinli23 Ebrugur2334 kilo alımı güzelse doyuyodur canım bide biberona çok alıştırma seni emmez bu sefer kaşık biberonla ver sağdığın sütü meme reddi yapmaz
NilDua Ebrugur2334 ne kadar isterse o kadar süt ver ya da emzir ilerde kilo alımı yavaşlıcak nasıl olsa
Ebrugur2334 QueenMommm evet hep emmek istiyor bende aç kalıyor diye mi yapıyor diyorum Bıraktığı an aramaya başlıyor memeyi
Ebrugur2334 Bebekcercinli23 Mecbur kalmadıkça vermiyorum zaten emiyor çok şükür Kilo alımı yeni başlamış daha dedi normal yani
Durudurum Ebrugur2334 yok baştan sandım bir kaç defa sonra hep emzirdim azdı edince çoğaldı makinaya gerek kalmadı makinayla ugrsmak emzirmekten daha zor bi zaman sonra
Durudurum Ebrugur2334 bende ilkinde hep sagdim etmedi ikincide hiç sagmiyorum emziriyrm 1 buçuk kilo alıyor ayda
Durudurum Ebrugur2334 kilo alımı nasıl evde tartı varsa kucağında tart sonra kendin tartıl çıkana bk emiyorsa bide yutkunma sesini duyarsın
Melekinan Ebrugur2334 siz.sanırım biberona ölçülü sağıyorsunuz doğru mu anladım Eğer bu şekilde yapıyorsanız yapmayın çünkü makinanın çektiği vakum bebeğinizin çenesinden daha az kuvvetlidir bebeğinizi emzirin alttan işaret parmağınızı çenesine destek yapabilirsiniz emerken çok yoruluyorlar fazla içiyorsa bebeğiniz bunu zaten midesi kabul etmez kusar o yüzden sık sık emzirin
Ebrugur2334 Durudurum Doktor doğuma girmedi Mehmet Karabulut yazıyordu dosyam da Ama ben hamileliğim boyunca Gültekin hanıma gittim