MasaLiyam biryavuzkusu ben kendim de kullanıyorum heets sigara duttyfreeden alıyorum hep :). Ben isterseniz fiyat öğrenip size söyleyeyim baya oldu almıyorum evde duruyor tatiller de içiyorum daha çok :)
MasaLiyam biryavuzkusu yani bence gelir diye düşünüyorum ben inşallah gelir :) ben yaşadığım yerde olmadan önce İstanbul da el altından satanlardan almıştım :) belki onlardır bu gönderim yapacak olan da :)
Ceyda_48 biryavuzkusu evet benim eşim kullanıyordu hatta bende böğürtlenlisini içiyordum nargile tadında güzeldi ama eşim bıraktı yaa o yüzden bende normale döndüm 😅 bizim burda bi adam var o makine bile satıyor ondan alıyor tobacco yerinden
MasaLiyam Ceyda_48 heets elektronik sigara ben hiç görmedim tobaccolar da türkiye de satışı resmî olarak yasak e sigaraların çünkü diye biliyorum :)
biryavuzkusu MasaLiyam evet bende öyle düşünüyorum çünkü kredi kartıyla vs ödeme yok banka hesabına atıyorsun parayı bakalım bekliyoz😂
EgemenAtam biryavuzkusu Merhaba uzun zaman olmus ama guvenilir bir online site buldunuz mu acaba?Hep dolandiriciymis valla deli gibi heets ariyoruz Istanbulda ne diye yasak ya🥲
biryavuzkusu EgemenAtam yok vallahi bulamadım. Yenibosnada bi tobaccodan almıştım bi karton. Onlarda bitince daha almadım normal cigaraya döndüm 😂
Duygusaljelibon_ biryavuzkusu kullanıyordum ben eşim tobaccodan alıyordu arkadaşı Kıbrıs’tan getiriyordu purple içiyordum ben o güzeldi böğürtlenli
EgemenAtam biryavuzkusu 😂Tesekkurler ben de size yazdiktan sonra letgo uzerinden birinden buldum o da Yenibosnadan🤣