Lilypad eylulyagizmoms_ benim kısımımda önce maviydi yeşil oldu yeşil elaya döndü baya heveslenmiştim benim dedem yeşil halalarım amcalarım mavi gözlü kuzenlerimde de var.annem ela ama dönüyor. Bu dönmez gibime geliyo kuzum 10 aylık
eylulyagizmoms_ Lilypad benim kızım koyu yeşil gözlü doğdu 4ç ayda falan döndü. Bence değişse buda dönerdi şimdiye ama bakalım 😂
queen_mom eylulyagizmoms_ benim eşimin de göz rengi bal rengi kızımın göz rengi de mavi ben kahverengi 😅
Carpediemmm eylulyagizmoms_ mavisi çok net maşallah benim kızımda mavi gözlü 7 aya kadar değişebilir demişti doktorum ama değişmedi şuan 1 yaşında. Sizinki de pek değişçek gibi durmuyo
Bebismny eylulyagizmoms_ hayy maşallah yavrumaaa ne güzelll dış çevresi koyu mavilere bayılırım ya inşallah dönmezz maşallah maşallah çok güzelll😍❤️😍❤️
tatlibiranneo Deletedmom_110 allahhımmm maşallah o saçlar ne öyle ya çok tatlı ya bin kere maşallah 😍😍😍
Dilekzayn Merhaba bende aynı düşüncedeyim acaba değişir mi göz rengi diye düşünüyorum ama sizin mavi olmuş bildiğin maşallah benim oğlanın değişir mi sizce gözü?