ArvenMom Sky2023 serpil yılmaz çok memnunuz doğum yaptığım hastanede doktor doğumdaki kontrolden çok memnun kalınca devam ettik ☺️
benbileanneoldum ArvenMom bende aynı hastanede gönen beye götürmeyi düşünmüştüm ama Serpil Hanım nasıl acaba
ArvenMom benbileanneoldum ben çok memnunum kendisinden cuma randevumuz var her ay çok güzel bilgilendiriyor ☺️
Daphnemom benbileanneoldum Gönen Çelebi harika biri biz Bursada yaşarken kızım onun takibindeydi gece bile arasam döner cevap verirdi… Daha öyle doktor bulamadık…
benbileanneoldum Tgbtn bende çok araştırdım onu düşünmüştüm çok sevindim hiç birebir giden birinden duymamıştım 😊
Nurella86 Acıbadem hastanesi İbrahim Cingöz 6 yıldır çok memnunum ikinci bebeğim 42 günlük onu da götürüyorum tavsiye ederim
benbileanneoldum Daphnemom banada böyle biri lazım aslında her zaman ulaşabileceğim çok teseşekkürler 😊
Ipekerden1 birmelekannesiiiiii teşekkür ederim ilgili Bi doktor mu peki 1 yaş kontrolü için gitmek istiyorum
birmelekannesiiiiii Ipekerden1 rica ederim evet çok ilgili benim bebegim prematüre sürekli oraya götürüyorum şuan 1.5 yaşında herşeyiyle ilgileniyor bilgi veriyor 😊
sudenurmustafa birmelekannesiiiiii merhaba benim bebeğim de prematüre Ahmet beye randevu aldım nasıl bir doktor acaba