Azizim coksukur benim bebeğim 3 aylık. inanılmaz saçım dökülüyor, hele banyoda her yer saç, elimi attığımda tutam tutam saç kalıyor.. doktora gideceğim
Cutebaby coksukur sağlık ocağı delavıt ve d vitamını verdi ama kullanmıyorum doktora sormadan içmeyim dedim doktora da bir türlü gidemedim kızım 3 ay 20 günlük az kaldı kel olacagım avuç avuç dökülüyor
Bilge coksukur offff elime geliyor tutam tutam. Ne yapacağım bilmiyorum ben de. Bebeğim 3 ay 11 günlük😢😢 felaket dökülüyor
RabiaHira Decavit kullanın kızlar faydasını göreceksiniz benimde hamileliğimde çok dökülüyordu kullandım geçti deneyin
Nesrinn Bizimde 4 bucuk aylik oldu ve hala dokuluyo saclarim Demir ilacı ve b12 folik asit kullaniyorum doktora gottim bunlari verdi insallah bi an once durur dokulme🙁
Mervee98 coksukur benimde bebeğim 5 buçuk aylık hala dökülüyo 6.aya kadar normal 6.aydan sonra tedavi başlanıyo diye biliyorum ama bende bıktım artık saçımı tararken toka çıkartırken her yer saç temizliyorum kopanları 2dk sonra elimi bi atıyorum avuç avuç geliyo
coksukur Mervee98 ay aynı beni tarif ettin iste heryerim sac evi supuresim gelmiyor iki dakika sonra heryer sac yine 😤
Mervee98 coksukur aynen benimde öyle süpürüyorum bi saate ayaklarıma dolanıyo midemi bulandırıyo en kötüsüde oğlum bişeyleri tutmaya başladım saçımı bi yakalıyo elleri hep saç oluyo
Elifblr coksukur ben de aynı durumdayım bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek sizinle de paylaşırım kızlar 😒
Ebruegemen coksukur tam da ben acacaktım bu konuyu benin saçım dökülmüyor akıyor resmen oluk oluk hemde heryerden saçım çıkıyor dokunmaya korkar oldum :( ne yapacağız böyle
Elifblr Bu dönemde çok normal dedi doktor emzirdiğin için ilaç kullanamazsın decavite devam et dedi 🙄