mhramom Bebeğim dört aylık daha çok erken çıkarmaz diyorlar ama iştahsız huysuz elleri sürekli ağzında ve salyası akıyor hafif alt ön dişine dokununca bir sivrilik var resimde bakınca sağ altta hafif beyazlık var diş çıkarıyor olabilir mi
Abdisumeyye mhramom yaaa cok tatli masallah diş geliyor🥰 darisi bizim kıza 7 ayligiz bikac gündur cok huysuz agrisi başlayınca başlıyor ağlamaya diş jeli aldim rahatlatiyor şükür
Ilkbebee mhramom çıkarır bakmayın herkese 4 aylıkken çıkardı kardeşim. Genele bakıp imkansız sanıyorlar. E çıkarmış işte miniğiniz maşallah tatlı tatlı yesin inşallah her şeyi
mhramom Mrltz yaa iyi bari bende meme reddi var diye kafama takıyordum meğer çocuk diş çıkarıyormuş çok da huysuz sinirli aksi birşey oldu valla
mhramom Miray17 maşallah bana erken deyince herkes ne bileyim ama bakıyırum elime geliyor diş hissediyorum acaba ben mi yanlış biliyorum diyorum ya
mhramom Abdisumeyye biz de bugün aldık diş jelini de bugün çok aşırı huysuzdu bizimki de emmek istemiyor uyumak istemiyor falan sürekli ağlıyor
berosunannesi Abdisumeyye ya hangi marka acaba diş jeli 🙏🏻 bizim de almamız lazım çok huysuz sürekli ağlıyor
Miray17 mhramom her bebek bir olmuyor kimisi çok erken çıkarıyor kimisi geç kızımın ilk dişini ben fark ettim
Abdisumeyye mhramom ay bizde öyle ağlayarak uyuyoruz ninni açıyorm sakinleşiyor açınca bide kaynanadayiz ilk gün ağlayıp durdu ortsm farklı alıştı şükür şimdi gidene kadar alışır iyice😊
Miray17 mhramom benim erkek kardeşim de zamanın da 4 aylıkken çıkarmıştı yani ne bileyim kalsiyumu iyi almış oluyor herhalde çıkıyor 😀
mhramom berosunannesi valla tam bilmiyorum ki doktor yazdı iki defa yaptık pek bi faydasını görmedik daha
Asiye1102 berosunannesi ben dentinox jel kullanıyorum gerçekten rahatlatıyor damaklarını mentollü elma aromalı gibi bir tadı var merak edip bakmıştım aksjjs
mhramom Miray17 valla işte her çocuğun gelişimi farklı işte doktor anne karnında diş çıkaran çocuk olduğunu bile söyledi bugün doğduğunda dişi çıkmış şekilde