Atamomss Gulizar-1305 Ya insana bilmedigi sey ürkütücü gelir ya ondan tedirgin oldum oldukca zor sürecteyiz zaten yeni birseyi kaldiracak takatim var mi bilmiyorum 😔
Atamomss Gulizar-1305 Neredeyse 1 buçuk aydir Meme reddi yaşıyoruz üstüne birde uyku gerilemesi yetmedi bugunde diş etleri kasinmaya basladi hafif atesliydi huysuz ve huzursuzlasti iyice bende bu durumda bitmiş tukenmis hissediyorum artik 😔
Selcanmuslu Gulizar-1305 ne demek 🥰 annelik mücadele etmektir her zorluk geçecek ve büyüyecek evlatlarımız 🩵
Cemile019 Gulizar-1305 kendimi gördüm şuan 😀 aç bu diye kendimi yiyip bitiriyordum küçük çişini yapıyorsa toktur doktor öyle demişti günde 4 5 kez cisli bez oluyorsa
Cemile019 Gulizar-1305 geçer inşallah doktora sor ama kesinlikle sütun tazyikli geliyorsa önce sağ gosgus üçün küçükse silikon uc kullan tabi tavsiye doktor daha iyi bilir 😘
Gulizar-1305 Atamomss geçecek ama bunların hepsi bi daha bu günleri yaşmıcaksın ki güzel günleri de kötü günlerin de tadını çıkar pes etme meme reddi yaşıyorsan vermeye devam et sen alır hiç Tedirgin olma almazsa da mama var sütünü sağ kuzum 🙏üzülme hiç ❣️
Atamomss Gulizar-1305 İnşallah sabirla bekliyorum 🤲🏻 sagiyorum sürekli bazen 3 4 saat oluyor yine emmiyor kasık biberonla veriyorum bi sekilde karni doyuyor ama cok yorucu yipratiyor beni 🤷🏼♀😔