Gulizar-1305 Anneler merhaba 2 ay 19 günlük bebeğim var emerken memeyi tam kavramıyor bir de emerken şap şap ses çıkartıyor çevremdekiler damak düşüklüğü diyorlar böyle bi Durum yaşayan var mı aranızda 🙏❣️
Selcanmuslu Gulizar-1305 küçükken bizdede oluyordu sütün yoğun aktığı zamanda meme kaygan oluyor ağzı ile ıslatıyor onunla alakalı olduğunu düşünmüştüm damak düşmez bişey yapmayın sakın bebişe :)) geçiyor şimdi öyle bir asılıyor ki vakumluyor zaman gerek biraz büyüsün bekleyin 😁
Nursenaaa40 Valla benimde aynı canım tutuyor memeyi emiyor ama cuk cuk diye ses çıkarıyor anlamadım bende
Gulizar-1305 Nursenaaa40 aynen canım benimde öyle doktora sordun mu hiç neden olur yarın kontrolümüz var soracağım doktorumuza ❣️
minikkus22 Nursenaaa40 büyükler ona damağa basınca geçiyor diyorlar ama bilemiyorum ben büyüklerin uyguladığı teknikleri pek doğru bulmuyorum
Cemile019 minikkus22 sorun yok canım aynı sesler bende de çıkıyordu gogus ucunu tam kavrayamiyordur silikon gogus ucu kullanmıştım veya sütun tazyikli geliyor olabilir
Cemile019 Gulizar-1305 yok canım alınmadı ben gogus ucum belirginlesene kadar kullandım zaten kendisi emzikte kabul etmedi gogus ucum düzeldi rahat bir şekilde emzirmeye devam ettim ananem emzik ver ağzında tut güçlensin demişti ne varsa eskilerde var tutmamasina rağmen elimle ağzında tutup çenesini guclendirmistim
Cemile019 Gulizar-1305 geçiyor canım benimki şuan göğsümü görünce ağzını açıyor artık o derece bağımliyiz yani 😀 çok zorlanmıştim hiç tutamadığı dahi oldu ama hersey geçiyor
Atamomss Gulizar-1305 Ya insana bilmedigi sey ürkütücü gelir ya ondan tedirgin oldum oldukca zor sürecteyiz zaten yeni birseyi kaldiracak takatim var mi bilmiyorum 😔
Cemile019 Gulizar-1305 Ay canım ben geçmeyecek sandığım hersey gecti çok elhamliydim çok üzülüp çok ağlıyordum hele millet hiç susmuyor şimdi hergun yeni Bi icat çıkarıyor hersey geçiyor hiç kafana takma ama yinede toktora sor tabi 😘