umutunannesiiii ikiaslanannesi salça yerine kapya biberini doğradım buzluğa koydum yemeklerine vs koyuyorum lezzet veriyor
Eva_kuzusu ikiaslanannesi hayır canım tuzlu salça koyduğum yemeğine tuz atmıyorum salçasız yaptığım şeylere de biraz tuz atıyorum ikisinide kullanıyorum anlamında söylemiştim 😊
ikiaslanannesi Sake Yani bebeğime vereceğim çorbanın tadına biraz bakıyorum aşırı tatsız ben asla icmezdim ama kendisi içiyor ( tabi o an ki ruh haline bağlı huzursuz olabiliyor bazen ) 🤭
ikiaslanannesi gkbyza Benimki alışmış tuzsuz olmasına bilemedim. Ama salça veya tuz eklerim artık yemeğin tam olarak tadını alır o zaman
Asil1602 ikiaslanannesi Organik salça kullanıyorum ona ayrı yemekler yapılıyor 17 aylık zeytin yağı ile yapılıyor yemekleri tuz hala yok hayatında şekerde
ikiaslanannesi Asil1602 Bende de durum aynı. Kocama yapmadığım yemekleri bebeğime yapıyorum 🤭 şimdiye kadar hiç sıvıyağ kullanmadım hep el yapımı zeytinyağı katıyorum herseye
Bao ikiaslanannesi 1 yaşa kadar tuz koyulmaz. Dolayısıyla salça da koyulmaz. O sizin için tatsız. Bebek için sorun yok. Tuz vermeyin bebeğinize.
Melek3452 ikiaslanannesi o zamn hic yanastrma sakin derim, Domates Vercekseniz 1 cay kasigiyla verin.