uynakbalina esenyurt, güngören, bağcılar, sultangazi , esenler (Avrupa yakasında bildiğim) bilhassa olmak üzere İstanbul’da bu vakalar maalesef çok. Bu olayın yüksek ihtimalle böyle yayılmasını sağlayan bir şey var. Yoksa bunlardan günde en az 3 adet bu saydığım semtlerde oluyor. Bunu biraz görüntü ve ses kalitesine bağlıyorum çünkü olay ayan beyan tiplerle ortada. Yani anlaşılmayan kim suçlu vakası falan yok. Ha doğru bulmak değil bu yanlış anlaşılmasın. Bu semtlerin topluca bir rehabilite edilmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm Türkiye rehabilite edilmeli ama böyle özellikle nam salmış yerlerde insanlar yürüyemiyor bile. Ben bağcılar merkezli bir firmada sosyal medya uzmanıyken servis kaldırıldı firmadan bizim bölgeye, çünkü tek giden benmişim (!?) bunun sonunda ben işten ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü yolda torbacısı bakıcısı hapcısı. Birde karanlık izbe. Dedim şartlarda servis var diye kabul ettim ama siz kaldırdınız. Ya getirin ya da ben gelemem. Anlattım yolu. Yok dediler bay bay dedim. Gerçekten işsizlikten mi bilmiyorum aile dinamiklerimi bilmiyorum ama bu tarafların bi ıslah edilmesi lazım.