fatmaa37demir uynakbalina oykumoms gerçekten öğrenmeyin daha iyi. Merak edip izledim hala aklımdan çıkmıyor o goruntu
uynakbalina oykumoms bir kaç gün önce bir tekel bayiinde 2 genç öldürüldü birisi de yaralı katil zanlıları tutuklanmış
Noname21 uynakbalina zaten amcasıymış babasının bprcunyğzğnden gelmişler babası beni niye icraya verdiniz diye whatsapta paylaşmış Onyğzden gelmişler Au görüntüleri şimdi izledim ne kadar üzücü herkesin elinde silah Allahım sen koru ailemizi Bu Avrupa yakasında bazı bölgeler var niye böyle anlamıyorum Bağcılar Esenyurt Güngören falan Teksas
NariNariKiminYari uynakbalina yakalansa ne olacak ki gazetecileri ters kelepçe yapıp götürürken instagrama post atmak için fotoğrafını çekmişler resmen adamın serbest kalırlar yakın zamanda
ElisaMom_ Çok yakında serbest kalırlar fazla değil 1 ay içinde görürüz yine haberlerini,çünkü mükemmel işleyen bir adalet sistemimiz var😬
Mtbuaaa TheMomm hele ki arkadaşını görmek için gelen o çocuk ? Telefonuna bakarken bile aslında ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum çocuk tamamen konudan bir haber gitti ona aşırı üzüldüm
TheMomm Mtbuaaa Evet o çocuğa bende çok üzüldüm olaylardan bi haber ama onun da canı gidiyor.Cok kötü bir durum Rabbım ailelerine sabır versin.