Csipahi Arkadaşlar bebeğim 7 aylık kahvaltıya başlıyoruz artık doktorumuz pekmez verin dedi, hangi pekmez markalarını kullanıyorsunuz organik ve soğuk sıkım olması gerekiyormuş önerileriniz var mı
Oburiks Csipahi karadut ozu verebilirsiniz pekmez yerine hem daha sağlıklı hemde vitamin değerleri daha yüksek
Bls34 Csipahi mrb..vitma markasının hurma özü ve keçi boynuzu pekmezini kullandım ben hep bir ikisini aynı anda değil tabi..bir kere hurma özü alıp bitiriyorum bir dahakine keçiboynuzu olanı…ek gıdaya başladgndan beri kahvaltısına bir tatlı kaşığı karıştırarak verdim hep..
Oburiks Csipahi ben koyuyorum genelde 1 çay kaşığı yada yarım çay kaşığı kadar bazen sulandırıp iciriyorum doktor tavsiyesiyle buna başladım ben önceden ev yapımı üzüm pekmezi veriyordum şu an da bunu veriyorum iştahı da açıyor vitamin değerleri de yerinde çok şükür
Csipahi Mlkkrm kaynatılanlar kansorejen içeriyor diye okumuştum o sebeple soğuk sıkım tavsiye ediliyormuş
Oburiks livanurvealpinannesi61 ayy sizene benim onerilerimden ben 6. aydan itibaren polivit şurupla birlikte karadut ozu kullanmaya başladım doktor önerdi koskoca tip okuyan insanlar salak veya gerizekali olmadığına göre kafasına göre onermez heralde ama siz işsiz olduğunuz için herseye müdahale ediyorsunuz yok tayyar oz macunu yok babymom yok bilmem ne allahim ya biz burada organik şeyler ve doktor önerisiyle kullandığımız şeyleri öneriyoruz kafamıza göre iştah açan macunlari değil @Csipahi Lütfen sizde doktor kontrolüyle verin ama genelde karadut ozu öneriliyor dediğim gibi 6n aydan itibaren veriyorum ben yinede kan değerlerine ve doktor yönlendirmesine göre hareket edin
Noname21 livanurvealpinannesi61 bu yanlış bilgi çocuğunuzun dişi daha rahat çıksın diye eczaneden aldıgınız en basiti tetagilin içinde bile karadut özü vardır
livanurvealpinannesi61 Oburiks Allah aşkına ya doktor öneriyor diye 6 cı ayda veriliyor mu yani biraz beyninizi yorup araştırın bence benim 2 çocuğum var hiç bir doktor karadut özü 6 aylık bebeğe verilir demedi. 12 ci aydan önce verilir dedi doktorlar bilmiyorsanız araştırın birçok zararı var. Ayrıca ben kimseye dr tayyar öz macun alın demedim nerenizden uyduruyorsunuz bunları siz. Babybomb kullanıyorum evet organik bir ürün içinde katkı koruyucu vs analizi yapılmış mi ürün pekmez var içinde bilmiyorsanız araştırın biraz..
Oburiks livanurvealpinannesi61 demekki gerekmiş ki önerilmiş hanımefendi ek gıdaya da 6n ayda başlayın deniliyor ama 4. Ayda başlatan doktor da var ihtiyaca göre veriliyor bu besinler ben araştırıyorum ona göre yorum yapiyorum sizin iki çocuğunuz da demekki ihtiyaç görmemiş bu besinlere o yüzden verilmemiş en iyi anne en araştırmacı anne sizsiniz tamam
livanurvealpinannesi61 Oburiks sizin anlamadığınız şey de şu bana çocuk doktorları karadut 12 ci aydan önce verilmez içinde ki bir madde çok zararlı demişti ismini unuttum hatırlamıyorum 4 yıl oldu 12 ci aydan itibaren verilir demişti doktorlar sizde araştırın görürsünüz zaten. Burda çoğu kişi iştah için öneri istiyor bizde yorum yapıyoruz o zaman öneri istemesin kimse doktora sorsun. Ben neredeyse 1 yıl olacak kullandığım bir ürünü söyledim kızım aşırı iştahsızdı araştırıp memnuniyet üzerine aldım ayrıca firma bebeklik.com güvenilir hande hanım bu çocuk aç kitabının yazarı kendi çocuklarına kullanıyor herkes çok memnun doğal bir ürün içinde kimyasal madde yok bende kullandım memnun kaldım illa alın demedim kimseye burda. İyi akşamlar size.
MinikPandam_ Csipahi biz tuttangelsin diye bir sayfa var oradan aldık ev yapimi trendyolda da var marka bilmiyorum o yüzden
Oburiks Sinemalin günde bir ölçek kullandık kullandığımız zamanlar şu an sadece karadut ozu kullanıyorum