Hannn Ama b 12 bir şişe kullanıyorsun sonra kontrol gerekli ise devam yoksa demir ve d gibi sürekli kullanılmıyor diye biliyorum
BabyBerry bebeimhosgeldin kızım 9 aylık daha hiçbir tahlili yapılmadı pazartesi yapılacak biz doğduğundan beri 500lük kullanıyoruz.
Usnac1995 Hilal28 Oğlumun değeri 288 çıktı. Doktor iğne verdi ama fısfıs kullanmadan yaptırmak istemesim. Ocean aldım, 2 ay kullanıcam. Umarım yükseltir de, iğneye gerek kalmaz 🥲 Çok teşekkür ederim 🌸
bebeimhosgeldin BabyBerry bizim tahlide düşük çıkmıştı normalde iğne kullandıracaktı biz spreye geçmiştik
Usnac1995 Nurumm12 Evet yükseltti. Toplam 2 şişe bitirmiş olduk. 588 gibi bir şey çıktı damladan sonra.
Nurumm12 Usnac1995 peki nasıl kullandınız dil altına geldi mi direk ağzına mı sıktınız ve aç karna mı verdiniz
Usnac1995 Nurumm12 Ben sprey sıktığım da hep boşa aktı. İlk şişem boş yere bitti hemen Sonra damlalık kullandım. 3 damlayı ayarlamıştım , direk okadar alıp dil altına denk getiriyordum. Zaten damlalık incecik direk dil altın sıkılıyor çok kolay
Usnac1995 Nurumm12 Ay onu hatırlamıyorum ki farketmiyor bence ama. Eczaneye sorarsınız Bilmiyorum ki boşa akıyordu, yorumları okudum cidden herksge aynı problem olmuş. Diğer kutularda damlalık kullandım da uzun süre gitti
Usnac1995 Nurumm12 Denedim bir kaç kere 3 damla olduğunu anladığım yeri kalemle çizgi attım. Hep öyle verdim. Böyle bir çözüm bulmuştum. Yoksa dil altına tek tek 3 damla mümkün değildi