Melike20 2 aylık bebeğim emzik tutmadı ama bu aralar elini emmeye başladı kızlar hiç hoşlanmıyorum gelen misafirler elini öpüyor zaten emzik almasını istiyorum alır mı sizce çok mu geç
semAlya38 Melike20 4. Ayında alıştırdım alıştı derken uyurken 5-6 dk emip atıyo zamanla iyice alışır inşallah 😀 ya da tamamen bırakacak bakalım hangimiz kazanacak 😀
Deletedmom_68 Melike20 ellerini keşfediyor bırakın emsin müsade etmemezlik yapmayın gelenler öpmesin ellerini emzikte alsa o emziği çıkarıp ellerini emecek😄
Sari18 Melike20 aynı durum bizdede başladı ıkınırken ve acıkmaya yakın ellerini yalıyor bizde korktuk bende emzik vermedim daha doğrusu emzik almadı kemdisi
bebegimmm2405 Melike20 emzik alsada elini emecek benimkisi emzik almasına rağmen elini ağzından çıkarmıyor çünkü onlar bu ay ellerini keşfediyor ne yapsanda elini ağzına sokacak benimkisi neredeyse kolunu sokmaya çalışıyor 😂
Cucukbebek Melike20 benim oğlum emzik kullaniyo ama yinede elini emiyo el emmek farklı bi refleks galiba bebeklerde
Gokcenur_55_61 Melike20 aynı dert bnde de var emziği alştıramadım ama elini ole güzel emiyor ki Ben elini çekiyorum emerken alışmasın diye