yaseminkarakurt Aç olduğu zaman verin anne göğsüne benzer başlık kullanın o da önemlii bi de sma nın tadı anne sütünden baya farklı acımsı, ondan dolayı da almıyor olabilir
Cren Denizanne golden goat deneyin phılıps biberonla keçi sütü var içinde anne sütüne en yakın tatta olan o. Benim oğlumda aptamil falan hiç birini aç kalma pahasına bile içmedi ama şimdi golden goat kullanıyoruz gayet güzel bitiriyor her bebek farklı tabi ama öneri olsun
ayfernaz Cren Golden goatta prebiyotik lif yok balık yağı yok, içeriği zayıf. Anne sütüne yakın değil açıkçası
ayfernaz Benim önerim lansinoh biberon ve Aptamil mama, mamanın tadı önemli Aptamilinki anne sütüne benzediği için daha rahat içiyorlar
Cren ayfernaz keçi sütü var içinde ve araştırarsanız anne sütüne en yakın süt keçi sütü diğer mamalar gereksiz kilo alımı yapıyor bebeklerde biz meme+mama gittiğimiz için en uygunu bu ama her bebek farklı
elmalikurabiye Denizanne basta istemiyordu. Kasikla verdim. Onu hic hoc istemedi aglamaya basladi falan o sirada biberonu verdim agzina tuttu hemen. Bikac kez boyle denerseniz ise yarayabilir.
nagehanyorulmaz sma 2 de şeker var 1 numarasını bilmiyorum ama şu an ki diğer sorunu da biberon almaması biberın değişikliği deneyin derim bazen biberondan b,berona farkediyor suluklar da olabilir alıştırma bardakları yani
tczehra [bilinmeyen] bizde süt yetmiyor diye mamaya başlayanlardanız 2.oğlumda da aynısı ama yine tercihimiz aptamil oldu çok iyi geliyor bize
Handecelik Denizanne kızım 1 yaşında 7350 Evet mama içmiyor. Anne sütü de kilo aldırmıyor. Daha dişi 2 tane o da yeni patladı ek gıdada her şeyi yemiyor. Doktor sıvı mama verdi raporla. Adı nutricia infatrini. Bi araştır istersen. Biz 1 hafta önce başladık 0-18 ay bebeklere uygun