Hayallerhayatolsa DerinTuana yok canım geçen sene taşınamadım iptal oldu bu sene dedik gidelim okul açılsaydı yine kalırdı şuan
DerinTuana Hayallerhayatolsa hayırlı ugurlu olsun tekrar.İlk tasınırken özenle yerşestiriyorsun ama sonra battal boy cop posetleri allah ne verdiyse acıkta kalanları doldur gitsin🙈Ben tekrar tasındım artık profesyonel oldum😁
Yakamoz__00 Hayallerhayatolsa koliye koyarsın büyük çuval torbaya koyarsın dert edilecek bsy göremedim pek
Bhr28 Hayallerhayatolsa teşekkür ederim 😊 evet hurç fiyatları çok artmış . Ben madame coco dan indirime girdiğinde baya almıştım . Sonuçta sürekli kullanılan bir şey değil siyah kalın çöp poşeti de iş görüyor. Zaten yakın mesafeymiş .
Hayallerhayatolsa papatya_1125 teşekkür ederim canım inşllah öyle düşünüyorum hafta içi temizlikçi ablalar gelcek bende gidecem tabak çanak yerleştirirm
DerinTuana Hayallerhayatolsa iki yılda iki ev degistirdim seviyorum valla hobi gibi oldu benım için ahahaha
Hayallerhayatolsa Evdeekmekyok ben villa meselesi diye açtım baya olay oldum ondan öyle açtım hatırlatma amaçlı 🤭