Yeni 7 aylık olduk. 6 ayda tadımlara başladık mevsimi olmayan hiçbir şeyi vermiyorum. Patates, kabak, yoğurt , yumurta sarısı, keçi loru (tuzsuz), keçiboynuzu özü, ıhlamur, zeytinyağ, bebek irmik, şeftali, elma , armut. Sabah yumurta sarısını ıhlamurla ve zeytinyağıyla yumuşatıp veriyorum yarısı ya da 3/2 kadar. Akşam da buharda sebze pişirip zeytinyağı ile veriyorum. Bir de sebzeleri pirinç katıp çorba yaptım üzerine zeytin yağı döktüm. Bazen meyve süzeğinde meyve verdim bazen yoğurda kattım. 6. Ayın sonlarında iki öğün vermeye başladım adı üzerinde ek gıda anne sütü alıyorsa 1 yaşına kadar temel besin anne sütü olmalı bu yüzdem abartmadan veriyorum tadını bilsin bizle masada otursun. Blw yöntemini uyguluyorum her şeyi önüne koyuyorum ve hiçbir şeyi blenderdan geçirmiyorum pütürlü veriyorum. İlik suyu bağırsak florası için çok önemli muhakkak çorbalarına katın. Pekmez yerine de özleri tercih edebilirsiniz daha faydalı içeriği daha dolu. Zaten kalan yaşamlarında yemek yiyecekler ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi. 😊