Kayhan İlk defa satış yapmaya çalıştım. 300 liraya koydum 200 lira bana kaldı. Ben anlamadım. Satmak zorunda mıyım? Nasıl satış yapıyorsunuz
Lunaaaaa Kayhan iptal edebilirsiniz satışı ama puanınız düşer ve daha sonra bişiyler satarken zor olabilir sizin için, benim ilk baktığım şey satıcı puanı, eğer düşükse ordan almıyorum, ayakkabıyı ne kadara almıştınız ki o fiyata koydunuz ?
Kayhan edafmo çok kötü o zaman letgo’da böyle değil. Yarısı gidiyor ücretin. zaten satılsın diye uyguna koymuştum
edafmo Kayhan malesef öyle oluyor. Gardrops ta komisyon olmuyor diye biliyorum ama dolap daha güvenilir geliyor bana o yüzden hep oradan satış yapıyorum
Kayhan Lunaaaaa aslında ben almadım kayınbabam eşime hediye almıştı. Eşim de hiç giymedi. Biraz baktım fiyatlarına sıfır fiyatının yarısına koydum
Lunaaaaa Kayhan fiyatlara dolapta bakın mesela insanlar aşağı yukarı ne koymuşsa ona göre koyun daha az zarar edersiniz 🌸
oglumubeklerken Kayhan aynı sebepten dolayı 1 yıldır satışlarımı gardropstan yapıyorum. Zaten 20 TL ye birsey koyuyorum bana kalıyor 10 TL mesela e ne anladım.
Deletedmom_114 oglumubeklerken Gardropstada pttye verirsek kesinti olmuyormuş bende bunu bilmiyordum başka kargoya veriyordum baktım kesinti oluyor benden ama Gardrops daha iyiymiş dolap kadar kesinti yapmıyor
Kayhan Lunaaaaa giyilmeyecek tarzda ayakkabıları bişe satıyorlar 200 liraya. Ben onları mahallerde bulunan ikinci el eşya depolarına atıyorum. Bunun durumu cidden iyi sıfırdan farksızdı. Gitti 200 liraya
Black54 Kayhan büyük ihtimal kargoyuda siz karşılıyorsunuz komisyon zaten kesiyor üstüne kargo eklenince öyle oldu. Bugün bende 2150₺ sıfır bebek arabası koymuştum 2050 teklif geldi kabul ettim birden kazanç 1800 oldu. Neyse inşallah birine yarar ama hiç içimden gelmiyor kargolamak dedim Allah içimi biliyor ya alıcı iptal etti 😅
Kayhan Black54 insan uyguna koyuyor bir de. Kargo ve komisyon batırıyor işi. Alıcı ve satıcı memnun olurdu bu ikisi olmasa
Lunaaaaa Kayhan satmak zorunda değilsiniz vermek istemiyorsanız ve başka uygulamada aktif olacaksanız iptal edin gitsin