Mavileo Kız benden mi bahsediyorsun Bi tane bile arkadaşım yok forumda 😂 benden bahsediyorsan eğer benim cevaplarım herkese göre değil tamamen objektif 😘 @Evdeekmekyok
Prensesannesii44 Evdeekmekyok neden inanılmasın fotoğrafi varsa bence atın size inanmayanlar da görsün
sadekahve_bitter Evdeekmekyok atın da inanalım Yani düğün pastası o fiyata anca oluyor biraz abartmayı seviyorsunuz sanki ya da ilgi çekmeyi
zeyzey00 Deletedmom_110 umarım gönlünüzce olur, pastayı yapınca foto atar mısınız bize de fikir olsun
bluem Huma22072022 mart ta 15 20 kisilik unicornlu seker hamurlu pastayi butik pastaciya 400 tl yaptrmistim 🤗 ankara da tavsiye ederim cok guzeldi bn 10 kisilik dedim o resmen 20 kişilik yapmıştı
Evdeekmekyok _Asilin_Annesi_ anlatamıyorum galiba. Pasta o fiyat etmiyor yapan o fiyat ediyor anlatabildim mi?
_Asilin_Annesi_ Huma22072022 4 ay önce 30 kişilik normal pasta yani şeker hamurlu değil 530tl vermiştik. Ustunde birkaç süsleme şeker hamurluydu sadece.
Evdeekmekyok LaMamaDellaCicala ya pasta normal pasta ama benim yaşadığım yerde fiyatlar böyleydi uğraşmak istemedim verdim açıkçası eşim de ver gitsin dedi az zaman da kalmıştı bu yani
Kuzununannesiyim Huma22072022 arkadasim kremali yaptirdi uzerine seker hamurundan susleme koydurdu sadece hic de bozulmamis ve cok lezzetliydi 700 e yaptirmisti
Nursena0606 Huma22072022 çok pahalı maalesef. Ben vermezdim. Şeker hamuru olmayan düz isminin yazdığı 25 kişilik pastayı 400 e yaptırdım geçen sene. Ve yanında birçok çeşit vardı. Fazlasıyla yedik.