Zeytin_gozlum Kizlar günaydın 🤗aranızda kuaför olan yada saçtan anlayan varsa birşey soracaktım. Ben saçlarımı 1 ay falan oluyor ombre yaptırdım ama her duştan sonrası rezil bir durum yaşıyorum . Kremlerle yağlarla zor açıp tariyorum. Açıkçası çok pişman oldum yaptirdigima saçımda uzun kıyamıyorum kestirmeye. Sizce bu saça düz boya yaptırsam işe yarar mı hem sarılıkları gitsin istiyorum çünkü yüzüme pek gitmedi gibi hep makyajlı olmam gerek diğer türlü yüzüm soluk hasta gibi duruyor. Sizce nasıl bişey yaptırayım hem eski yumusaklığına dönsün hemde rengi gitsin istiyorum. 😔😶
Olric11 Zeytin_gozlum sarıyı boya ile kapatırsanız o sarının vermiş olduğu yıpranmışlığı tedavi edemezsiniz üstünü kapatırsınız. Urban ürünlerini kullanın Keratin içerikli ürünler kullanın. Yakışmıyor diyorsanız tabi boyaya bilirsiniz
nazlimom_ Zeytin_gozlum ben ombre üstüne kumral boyadım sarılıklarım azcık koyulaştı amaaa benimde saçlarım acayip dolaşıyodu kabarıyordu Dilan Polatın keratin sütünü aldım aşırı memnunum saçlarımı parlattı yumuşacık yapıyor kabarıklığıda gidiyor duş sonrası saçıma sıkıp tarıyorum tavsiye ederim 😄
slkmsncemile Zeytin_gozlum kuaförünüzü söyleyin gitmeyelim gfccfcvgv yakmış aşkım saçını ondan öyle oluyor. Bide saç kalitesini göz ardı ederek renk yapmış. Her saç her işlemi kaldırmaz. Bunu bile bile yaptı büyük ihtimalle. Birde doğal dahi olsa saçı bir anda hunharca açmak yanlış. Bu yüzden aylarca sürüyor bazı işlemler. Ama bunuda belirtmemiş. Gitme daha ona. Saçına keratin botox şampuan var Moody’nin o şampuan + onun saç kremini kullan. Sarılık gitsin istiyorsan boyat ama yıpranma seviyesi aynı kalır.
askmoglum Zeytin_gozlum yok benimde aynı şekilde mahvoldu saçlarım kuaför bana her yıkadığında açılacak dedi mor şampuan kullanmama rağmen her yıkamamda mide bulandırıcı bir hale geldi bende üzerine sarı boya atayım diye düşündüm ama sizin bir işlem yapmanız için çok erken bence çünkü en az 6 ay saçın dinlenmesi gerekiyor zaten çok yıpranmışsa yanar
Zeytin_gozlum Olric11 bir kuafore sordum oda aynısını söyledi sadece boyayla kapatirsin o yipranmislik gitmez dedi. Çok pişman oldum yaptirdigima
Barlas0922 Daha önce boyatiyomuydun malesef ki açıcı kulandiklari için saç yipraniyor tiftiklesiyor. boyada yıpratıyor tabiki ama bildiğim kadarıyla mor şampuan falan kullanıyorlar birde bakım olarak hindistancevizi yağı surmeni öneririm
Zeytin_gozlum Barlas0922 hiç boyatmamistim hep doğal rengi kalmıştı değişiklik olsun dedim böyle yaptırdım bayağı bir değişim oldu 😂kuaförde saç bakımı yaparım diyor oda 1000 ₺ diyor fiyatına düzeleceğini bilsem yaptirrim ama emin olamıyorum
askmoglum Zeytin_gozlum bence yinede biraz bekleyin dahada yıpranmasın siz bilirsniz yinede benm 4 ay oldu üzerine sarı boya atacağım nasıl olur bilemem umarım pişman olmam😂
Olric11 Zeytin_gozlum 2 ayda uçlarından kestire kestire ancak düzelir sarılarınız asağı iner bol bakım yapıcaksınız maalesef sarının kötü yani
Barlas0922 Zeytin_gozlum Hiç boyatmayan biri için malesef böyle sonra saçının o haline alisiyosun bı mor şampuan kullanmayı dene. Bide işte hindistan ceviziyagi sur bakım yap
Zeytin_gozlum nazlimom_ bnde aldım aynısından kullanıyorum ama yinede zor açılıyor..peki üzerine boya yapınca yine eskisi gibi zor taraniyor mu
Bebisss03 Bende hep ombre yaptırırım saçımı ilk bir hafta sert oluyor taramakta zorlanıyorum ama artık saçım alıştı sanırım gayet normal oluyor saç kremi kesinlikle kullanırım duşta tararım , çıkınca saç açıcı sprey yağ serum vs kullanıyorum yumuşacık oluyor