evininannesi Bende bu soruyu instagramda gördüm size sorup sizinle muhabbet sohbet etmek istedim Benim kızımı anneannem ile annem beşinci gün yıkadı
egelsenkonuss evininannesi kuvezden çıktığı ilk gün (9.gun) kaynanamla annem yıkadı. Onlar yıkadıkca bana fenalık geldi 😀
Deletedmom_62 evininannesi Ben aslında bebeğimi hastanede yıkayıp bize verirler diye düşünmüştüm Çünkü kafasında kanlar falan vardı 3 gün hastanede kaldık çocuk kanlı kanlı durdu saçı. 7. Gün annem yıkadı videosu da var hatta🤗
evininannesi egelsenkonuss bana gelen fenalıklar ile aynıydı demekki nefesim kesiliyordu her baktığımda 😀
evininannesi Deletedmom_62 bizim sadece vücüduna su tutup verdiler bende yıkayacaklarını düşünmüştüm ama önce test yapıp sonra tıkayın dediler işitme testi
Alyaammm Deletedmom_62 çünkü bebek verniks ile doğuyor ve bir süre bu verniksin üzerinde kalması bağışıklığı için çok önemli. Ben özellikle yıkanmasını istememistim
Yaseminazizbebek evininannesi erken düşdü oglumun. Göbek bağı 6 inci gunde düşmeden yıkamak istemedim enfeksiyon kapar felan diye
Yaseminazizbebek evininannesi kaynanamın verdiği bı yağ vardı onu surmusduk düşmesine daha çok yardım etti o yağ 🙂
evininannesi cydcvk banyoda korkuyordum bir şey olur diye ben sadece izledim ama izlerken de nefesim kesiliyordu resmen